Tips - morsomme framkomstmiddel til barnehagen!

Å ta seg fram og tilbake til barnehagen kan være morsomt, fartsfylt, sunt, miljøvennlig og bra for lommeboken – massevis av fordeler med andre ord! Derfor har vi i dagens innlegg laget en liste med tips til ferden, samt til skolestarten for de mindre barna.

 

Sykkelsete

Allerede når ditt barn er 9 måneder kan dere begynne å sykle sammen. Med hjelp av sykkelseter som monteres bak på din sykkel kan dere sykle i vei til barnehagen på en morsom måte, samtidig som dere får en herlig start på dagen! Barnesetet bør kjennes bra for deg som skal sykle, men også gi ditt barn den støtten som trengs! Ta en titt på vår hjemmeside for å finne sykkelseter i ulike størrelser, mykhet og med ulike smart funksjoner.

Sittepute

Som et ekstra tillegg til setet kan dere også kjøpe en sittepute. Den brukes i sykkelsetet for å gjøre det komfortabelt for ditt barn under hele ferden! Vi vil tipse litt ekstra om sitteputen Hamax Air Cover. Den har oppblåsbar vattering, øker ventilasjon ved ryggen- og sitteputen gir ekstra støtabsorbering for barnet!

Regntrekk

Et smart regntrekk er perfekt når været svikter! Dette praktiske regntrekket har refleks, ermer og hette, og du trer det over både stol og barn slik at det beskytter mot regnet under hele turen.

Hjelm

Både når man sykler eller sitter i sykkelvogn er det superviktig å ha på seg hjelm. Sørg for å velge rett størrelse på hjelmen slik at den sitter bra på akkurat ditt barn. Den skal ikke sitte løst på hodet eller risikere å ramle av og henge rundt halsen. Ulike modeller, merker og størrelser finner du på vår hjemmeside.

Sykkelvogn

Å bruke en sykkelvogn til sykkelen er et superbra og praktisk framkomstmiddel! Det er også veldig smidig når du trenger å transportere mer enn et barn. Flere av våre sykkelvogner kan brukes som akkurat sykkelvogn, men også som trillevogn, løpevogn og skivogn under vinteren – et veldig fleksibelt framkomstmiddel som kan brukes hele året rundt!

Psst, også på sykkelvognen er det praktisk å bruke regntrekk.

Ståbrett

Et ståbrett er perfekt til å komplettere barnevognen med om det er flere søsken som skal med til barnehagen eller skolen. Velg blant massevis av ulike modeller med anti-glid-beskyttelse, blinkende hjul og med eller uten sete til å hvile seg på.

TRENDS KOLLAGE BARNEHAGE.jpg

1. Sykkelsete 2. Sittepute 3. Regntrekk 4. Ståbrett 5. Sittepute 6. Hjelm 7. Sykkelvogn

 

Å ta seg tid til å faktisk sykle eller gå tur til barnehagen er jo ikke bare bra for kroppen, sinnet, lommeboken eller miljøet – men også en koselig ekstrastund sammen med din lille skatt!