Piff opp vinteren med herlige produkter!

Nå har allerede første advent passert, noe som innebærer at julen nærmer seg med stormskritt! 💝 Det er jammen ikke lenge til nissen kommer traskende med en sekk full av julegaver, så sant man har vært snill da 😉 Dog innebærer desember måned at det er mørkere, kortere og trøttere dager, noe vi ønsker å piffe litt opp med koselige produkter – vi tipser om hvilke under! 

 

Slipp musikken ut!

Trends_kollage_-_instrument.jpg

1. Tromme, hvit 2. Tromme, rosa 3. Xylofon, hvit 4. Xylofon, grå 5. Xylofon, rosa

Musikk er ikke bare morsomt, men kan også utvikle barnets tankeevne, forståelse og problemløsning – win win! La deres smårockere ta fram sine kreative sider med disse fantastiske musikkinstrumentene. Og hvem vet, kanskje er det fremtidens store musikkstjerner! 🎵 🌟

 

Myke venner!

Trends_kollade_-_fluffies.jpg

1. Kanin 2. Lam 3. Teddy

Kosedyr er veldig viktig for mange barn! De myke vennene oppleves som en trygghet når barnet skal sove, er lei seg eller savner noen å holde rundt. Det spesielle båndet som våre små kan ha til sine kosedyr kalles for overgangsobjekt og kan ligne på den fysiske nærheten til foreldrene – kosedyrene blir altså en mental link til foreldrene.

Se også vårt trendsinnlegg der vi skriver mer innågende om hvorfor kosedyr er viktige for barn, her! 👈

 

Lys opp barnerommet! 

Trends_kollage_-_lampa.jpg

1. Brown, Bjørn 2. Miffy, Kanin 3. Nanuk, Isbjørn 4. Anana, Elefant

Under vinterens mørkere måneder kan dere virkelig passe på å leke med ulike typer av belysning. Spre ut lampene høyt og lavt, og med ulik styrke, så kommer dere raskt til å merke hvor stor forskjell litt belysning kan gjøre 🌟 By inn koselige nattlamper som gir godt selskap for den mørkredde, samtidig som det blir fint og behagelig lys når mørket faller 🌛

 

Vinteren kan lett assosieres med sludd, kulde og framfor alt hvor mye vanskeligere det er å stå opp om morgenen 😴 🙈 Men vinteren trenger faktisk ikke være så mørk. La oss i stedet prøve å ønske vinteren velkommen og øke kosefaktoren med disse herlige produktene som dessuten også passer perfekt som julegaver! 👏

 

Klem ❤

 

Kilder:
sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=6420485 musikk
www.viforaldrar.se/Forsta-aret/nallenenvannardetkniper barn og kosedyr