Fredagsfrokost med Sveriges fremste influencers!

Sist fredag inviterte vi noen av Sveriges fremste influencers på en trivelig frokost. Mens vi koste oss med fersk kaffe og varme smørbrød ble det en eksklusiv forhåndsvisning av høstens og vinterens innredning. Dessuten var det flust med morsomme interiørtips og goodiebags!

 

andrabild.jpg

For en herlig start på denne fredagen! På morgenen ble det dekket på til en skikkelig knallfrokost på Hotell Haymarket by Scandic i Stockholm. I nitiden åpnet dørene til The Grande Terrace Suite og en gjeng herlige influerncers slo seg ned i sofaene. Nye og kjente ansikter møttes til hyggelig samvær med gode lukter, klirrende glass og løstsittende latter – fredagsstemningen var til å ta og føle på!

 

inredning.jpgSuiten ble pyntet med massevis av våre herlige innredningsnyheter!

 

brush2.jpgNordsjö Idé og Design snakket om trendanalyse og viste neste års farge – Heart Wood!

 

goodiebags780X500.jpgDet ble bydd på morsomme innredningstips og spennende goodiebags!

 

babybrezza.jpg

Selvsagt var alle små gjeseter velkommen til frokost også. Baby Brezza var på plass og presenterte samt demonstrerte sin morsmelkerstatnings- og vellingmaskin. Etterpå fikk de små en herlig smakebit! <3

 

Tusen takk til alle dere herlige kvinner, mødre og barn som var med og gjorde denne fredagen så vellykket!