Alt den lille kokken trenger!

Vi vet at at det kryr av små masterchefs der ute som elsker å holde på i kjøkkenet. Derfor vil vi i dagens innlegg presentere massevis av herlig kjøkkenutstyr som kommer til forgylle de små matglades hverdag i lekekjøkkenet! 
 

Hvem elsker vel ikke å våkne til en skikkelig herlig frokost med alt fra nybakte rundstykker og kokte egg til gode juicer og ditto frukt? Mot kvelden er det på tide med middag, og da dekkes det opp med massevis av mat (inkludert grønnsaker, så klart 😉), og det lukter herlig av allslags krydder. Og når man tror man er helt stappmett, ja så kommer desserten og man finner ut at det nok var bittelittegranne plass igjen der nede i magen likevel 😍
 
Med alt fra kjøleskap og kjøkkenskap til komfyr og oppvaskkum kan de små mesterkokkene virkelig få til et skikkelig festmåltid 🍜

lillakocken_köksredskap.jpg1. Lekekjøkken, Brio 2. Lekekjøkken, KidKraft 3. Kasseroller, Melissa & Doug
4. Kokkeklær, Brio 5. Kjøkkentilbehør, Melissa & Doug 6. Bakesett, KidKraft
 
 

Regn og rusk utenfor vinduet innbærer ekstra mye kos og baking innendørs. Om dere har flaks får dere foreldre kanskje smake på noe også 😉

 

lillakocken_tillbehör.jpg1. Kanelboller, JaBaDaBaDo 2. Bakeingredienser, JaBaDaBaDo
3. Kakefat, JabaDaBaDo 4. Matgrupper, Melissa & Doug
 

Fine lekekjøkken, massevis av redskaper og morsomt tilbehør – her kan de små eksperimentere, leke og lage så mye mat og dessert de bare orker. Tenk å få stå i et helt eget lite kjøkken og skape magiske dufter og smaker! Eller enda bedre, tenk å faktisk ha så flaks at man har en liten mesterkokk der hjemme som lar en smake på alt mulig godt 🙋‍♀
 
 
Bildkilde
@malinbjork