Finn inspirasjon til høstens innredning!

Dagene blir kortere, regnet prikker mot vinduene og man holder seg gjerne innendørs litt oftere – det er med andre ord høst! På denne årstiden er det perfekt å gjøre det litt ekstra koselig der hjemme på barnerommet. Men hvordan får man til den der perfekte feelingen i et rom? Vi gir noen gode tips og kommer også til å presentere noen skikkelig herlige innredningsnyheter! 

Det er lett å finne innredningsartikler og annet som man vil ha, men å få til den der helt perfekte stilen, det er verre. Du vet, den stilen som skaper en stemning man kjenner så fort man kommer inn i rommet. Og ekstra vanskelig er dette med innredning når det gjelder barnerom – som jo pleier å flomme over av leker! Kid’s Concept kombinerer leker og innredning på en fantastisk måte. De tilbyr massevis av morsomme og utviklende leker som også fungerer ypperlig som innredningsartikler i seg selv!

Kid’s Concepts lidenskap er å skape ting som lar barn være barn. Å spre glede, skape trygghet og oppmuntre til lek og enda mer lek. Hver serie som lanseres inneholder produkter som skapes med utgangspunkt i en felles fantasiverden inspirert av livet med barn, hvordan de leker og hva de liker.

 

Reis tilbake til steinalderen, med flintstein, vulkaner og taggete fjell overalt. Her kan man også se en og annen mammut gå omkring.

 

neo_kollage780X500.jpg1. Klosser 2. Puttekasse 3. Teppe 4. Draleke 5. Gyngemammut 6. Gåvogn

 

Hvem elsker vel ikke dyr! Gå inn i et rom med alle skogens venner. Her bor alt fra elger og bjørner til små ekorn og kaniner.

 

Kollage_Edvin_780X500.jpg1. Gyngerev 2. Teppe 3. Taklampe 4. Bankebrett 5. Trepuslespill 6. Puff

 

Tips tips!

1. Det er detaljene som skaper helhetsinntrykket.

2. Det er ikke nødt til å være så flott eller dyrt, sats isteden på detaljer og leker som er morsomme for barnet, men samtidig fine som innredningsartikler.

3. Ofte kan det være nok bare å bytte ut forskjelllige tekstiler, noen lamper eller sånt noe. 

4. Man må ikke nødvendigvis møblere inn mot veggene. Dette kan få rommet til å se tomt ut. Vær litt gæærn og sett noe midt i rommet!

5. Prøv å få til et enhetlig tema. Det trenger ikke være gjennomgående for rommet, men i form av detaljer her og der. Det kommer til å skape en koselig stemning uten å ta over for mye. 

6. Belysning! Nå i høstmørket kan man virkelig satse på å spre ut belysningen i rommet. Sett opp en lyslenke under sengen, en bordlampe på gulvet eller tenn en liten stjerne i vinduet. Plasser lyskildene høyt og lavt og med forskjellig styrke, så kommer dere snart til å merke hvor stor forskjell litt belysning kan gjøre!

7. Finn detaljene og piff dem opp litt. Et eksempel på en ganske kjedelig detalj er sengebeina. Så hvorfor ikke male noen prikker på dem - eller kanskje male beina i helt forskjellige farger! 

 

Håper dere føler dere litt mer inspirerte til høstens innredningsprosjekter nå, folkens! 

Klem!