Den danske bloggeren Meyermor anmelder barnevognen Moweo Lite!

Vi har gitt mammabloggeren, Meyermor, trillle-modellen Moweo Lite og bedt henne teste den for oss. Her kan du lese den ærlige omtalen hennes av denne fleksible reisevognen!

Nå har vi klart oss uten en barnevogn/trille siden Bossen her var cirka 2 år, da vi fikk oss en liten skrekk og lot vognparken stå. Det var uansett vinter, så behovet var ikke så stort til å begynne med, og så har vi egntlig vært meget godt fornøyde med at den lille fikk rørt seg en del mer på løpesykkelen sin enn om hun hadde sittet i en vogn. 

Men våren her på Bryggen, hvor vi flyttet i februar, viste oss at det fremdeles hadde noe for seg å ha muligheten til å ta en trilletur med vogn. Så jeg hadde faktisk vært på utkikk etter en vogn ganske lenge da Jollyroom tilbød et samarbeid hvor jeg kunne få lov til å teste en av deres mange trille-modeller.

Det var fritt valg. Så jeg satte i gang med vognnerdingen..

Å finne den riktige vognen
Den første Jollyroom tilbød var en lekker Baby-Zen, men den hadde ikke soveposisjon. Dermed ble det nei takk herfra. Så kom muligheten for en superlekker sak av en kombivogn fra Petite Chérie, som jeg skulle ønske vi hadde hatt fra hun ble født, men jeg synes det var vanskelig å avgjøre hvilke behov vi egentlig hadde til vår 2.5-åring. På den ene siden var det fint å ha en stor vogn med lufthjul, som ruller fint på brostein og i terreng, men på den andre siden var det kanskje litt overkill siden vi hadde greid oss uten vogn så lenge. 

Jeg fikk tilbudt en del forskjellige vogner, men selv om sommerferien nærmet seg og behovet for en vogn ble tydeligere ville jeg ikke bare han for enhver pris. 

Til slutt satte jeg opp en liste over hva vi så etter i en vogn.

- Lett i vekt og enkel å klappe sammen (ryggen min bestemmer ganske mye for tiden). 
- Reisestørrelse.
- En god soveposisjon. 
- Lett å manøvrere med en hånd (ja telefonen er ofte i den andre). 

Jollyroom meldte da tilbake med svaret på mine drømmer – Moweo Lite

- Og så er den til og med den billigste av alle vognene jeg har sett på!

IMG_4662indløg.jpg

Nå har vi hatt vognen i noen uker og den har vært verdt å vente på!

Den har mange supersmarte detaljer, f.eks denne avtagbare bøylen som er lett å klikke av og på så barnet selv kan krype opp i (og ut av) vognen, samtidig som den sørger for trygghet og støtte når den er festet og i bruk på trilleturen.

befunky.png

Og så kan den kjøres med eeen hånd – ja takk!

Moweo Lite.png

Benstøtten kan klikkes opp så soveplassen blir lengre, og selve liggefunksjonen er super handy med et snøresystem.

Moweo Lite foldes enkelt sammen med et trykk på håndtakets låsefunksjon, og den kan transporteres som en veske. Og dens største WIN er at den blir så liten at den passer inn i hattehyllene på et fly. Det vil si at du kan ta med barnevognen gjennom flyplassen og helt ut til flyet istedenfor å  levere den ved check in på mange flyplasser, hvor de er strenge med denne irriterende regelen. En regel som har forårsaket mange utrygge og trette babyer i flyene oppigjennom. Jeg snakker av erfaring som tidligere flyvertinne :-)

Vognen har et virkelig enkelt og fint låsesystem i selen, og den leveres med kult ekstrautstyr som kaffeholder en fin liten stellebag. 

Namnlös.png

På minussiden har jeg funnet tre ting, som jeg nesten ikkke kan få meg til å ta med siden de må være å forvente når man satser på en lettvekter av en trille-modell. 

Høyden – den passer til meg når jeg har flate sko på! (Jeg er 1.72 høy)

Tyngdepunktet – setter barnet seg for høyt opp i seteryggen når denne er i liggeposisjon, velter vognen.

Hjulene – er så små at den kan bli sittende fast under fottrinnet på buss/tog. 

Til gjengjeld henger vesken på vognen – og trekker den ikke bakover, og med vognens nette 4,5 kg er den virkelig lett å bære rundt på, selv for min 14 år gamle søster her :)

Nova og jeg er superfornøyde med vognen, så det blir fem stjerner fra meg!

Kjøp din egen Moweo her!

Varme hilsener, 

Meyermor