Bloggeren Christina Bentdal anmelder barnevognen Petite Chérie Excellence 2017

Jeg har vært så heldig å få teste søskenvognen Excellence fra Petite Chérie. Dette har jeg gjort i samarbeid med Jollyroom, og nedenfor kan du lese hva jeg synes om vognen!

Da jeg ble gravid igjen vurderte jeg mye frem og tilbake om vi skulle skaffe oss en søskenvogn slik at Sander også kunne få sitte på om han ble sliten. Han er jo bare 2,5 år så det er begrenset hvor langt han orker å gå, så da er det greit at han kan ha muligheten til å sitte på om han ønsker det. Det ble aldri til at vi fikk skaffet oss en praktisk søskenvogn, men nå har vi har vært så heldige å få teste den splitter nye 2017 modellen Petite Chérie Excellence fra Jollyroom og vi er veldig fornøyde så langt! 

Petite Excellence.jpg

Petite Chérie Excellence 2017

Petite Chérie Excellence er ikke bare en søskenvogn. Du kan enkelt fjerne den ene sittedelen og bruke vogna til kun ett barn. Begge sittedelene er også vendbare og kan enkelt gjøres om til liggedeler. Så med denne vogna har du både en sportsvogn, tvillingvogn, søskenvogn og kombivogn i ett! Det følger også med en adapter for å feste babybilstol fra Maxi-Cosi på vognrammen, så med en Maxi-Cosi babybilstol har du også et praktisk travel system.

Petite Excellence 2.png

Førsteinntrykket av vogna var veldig bra! Jeg hadde sett for meg at det kanskje var litt jobb å montere en dobbel vogn, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkel den var å montere. Sittedelene var også veldig enkle å sette på og ta av, så du kan lett bare løfte de av og snu de etter eget ønske. Vogna har mange ulike kombinasjoner så vi prøvde oss litt frem før vi fant en løsning som passet perfekt for oss. Med en liten baby som må ligge flatt og en storebror som gjerne vil sitte og ha god oversikt så ble dette kombinasjonen vi likte best.

Petite Excellence 3.png

Vogna har store og stabile lufthjul som gjør det enkelt å trille i all slags terreng. Den har også svingbare fremhjul som kan låses etter eget ønske. Begge sittedelene har fempunktsbelte og store kalesjer med mulighet for ekstra solskjerm som du enkelt justerer med en glidelås. Både fot- og ryggstøttene er justerbare, og frontbøylen er avtagbar.

Petite Excellence 4.png

Vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale denne vogna videre. Helt perfekt om man har to litt tette barn som begge vil sitte i vogn. Og når eldstemann ikke vil sitte i vogn lenger så har du fortsatt en perfekt sportsvogn som kan brukes av bare ett barn. Den finnes i flere farger og akkurat nå er den også på tilbud. Du finner Petite Chérie Excellence og mange andre fine og praktiske barnevogner hos Jollyroom. 

Hjertelig hilsener, 
Christina Bentdal