Snuza Hero – Få oversikt over pustingen til minstemann

Mange av småbarna våre får dessverre en litt røff start på livet og kan trenge litt ekstra hjelp med pustingen. I dag er det gudskjelov mange gode produkter som kan underlette litt i situasjonen og skape trygghet hos oss småbarnsforeldre. Snuza Hero er et slik produkt – Vi forklarer mer nedenfor!

Som forelder er man så klart bekymret for barna, og man vil gjerne ha full kontroll på hvordan de har det til enhver tid. Snuza Hero er en puste- og bevegelsesalarm du kan feste rett på bleia til den lille. Snuza Hero har vibrasjonsfunksjon og den overvåker barnets pustebevegelser og slår alarm om åndedrettet bir svakt, uregelmessig eller uteblir helt. Om ingen pustebeveglser registreres på 15 sekunder vil alarmen begynne å vibrere og på den måten forsøke å aktivere barnet til å komme i gang med pustingen igjen. Hvis ytterligere 5 sekunder passerer uten at noen bevegelse har bitt registrert, avgir Snuza Hero en lydalarm og varsler dere foreldre.

trends_mall_i-bloggedgnn_780X500.jpg

 

Hvordan setter man i gang bevegelsesalarmen?
Trykk på ON, legg alarmen på en jevn overfalte og la den ligge der, ikke rør den. I løpet av en kort stund utfører Snuza-alarmen da sine selvtester og signalerer når den er ferdig.Deretter kan dere feste alarmen på barnets bleie, og den vil da begynne overvåkningen med en gang. Hver bevegelse som Snuza Hero registrerer vises med grønn blinking fra indikatorlampen. 

Hva er anbefalt alder for Snuza Hero?
Det anbefales at Snuza Hero brukes til barnet har fylt 1 år. 

Hvor fester man alarmen?
Snuza Hero fester du ganske enkelt på bleien. Alarmens sensor sitter i den blålilla, myke enden, og denne må ligge mot barnets mage ved navlen. Det går bra om man har et tynt lag med klær i mellom sensoren og huden, men det skal heller ikke være mer enn nettopp et tynt lag. Sensoren er avhengig av kontakt med barnets mage for å fungere.

Hvordan fungerer alarmen på barn som sover på magen?
Om barnet ditt skal sove på magen må Snuza-alarmen plassere i siden, hvor pustebevegelser lettest og tydeligst kan registreres. Dog skal det sies at risikoen for falsk alarm blir større i denne posisjonen enn om barnet ditt ligger på rygg med alarmen mot magen. Man må også huske på at alarmlyden dempes om barnet sover på magen med Snuza plassert på magen. Derfor må dere komplettere med en elektronisk babycall som forsterker lyden og gjør at dere hører eventuelle varsler. 

Hvordan er sikkerheten når det gjelder dette apparatet? 
Snuza Hero er medisinteknisk sertifisert, den drives med et lite batteri og den avgir ingen stråling og har ingen bivirkninger. Det eneste Snuza Hero avgir er lyd (når den varsler) og lys (fra LED-indikator), noe som gjør den veldig sikker å bruke på de små!

En stor klem til dere alle ❤

- Kan brukes til tvillinger som sover sammen samt til prematurbarn. 
- Veier kun 31 gram (noe som gjør at spedbarn ikke merker apparatet).
- Krever ingen ledning eller stikkontakter.
- Enkel å ta med på reisen. 
- Utbyttbart batteri (en batteriindikator varsler når det snart er tid for å bytte).
- Kan brukes sammen med en elektronisk babycall.