Gjør dere klare for skolestart – på ti minutter!

Snart er det tid for å starte i barnehagen og på skolen. Vi vet at det som småbarnsforeldre kan være mye å stå i på denne tiden av året – derfor har vi samlet sammen våre beste tips på hvordan du kan forberede dine små på høstens alle eventyr!

Nedenfor finner dere en liste på produkter som skaper lek i skolegården, koselige stunder ved skrivebordet og artige sykkelturer morgen som kveld! Alle våre tips kan dere klikke hjem til kampanjepris i vår store kampanje: Back to School. Og det beste – du trenger ikke engang å reise deg fra sofaen! 😉

1. Ryggsekk

Det er ofte mye som må med når man skal avgårde til barnehagen, skolen, på utflukt eller til favorittaktiviteten. Da gjelder det å ha en behagelig sekk med god plass (det skader jo ikke om den er stilig også 😊). For de større barna stemmer vi for Beckmanns ryggsekker! De sitter bra på ryggen og gir plass til alle deres bøker, litt mat og ekstra klesskift.

Selvfølgelig vil deres minstinger også føle seg store med sin helt egne sekk.  Vi anbefaler nyhetene fra Nordbjørn! En liten, rimelig og fargeglad ryggsekk som deres minstinger kan traske rundt med og få plass til det aller mest nødvendige.

beckmann.jpg  Beckmann-skolväska.jpg

Beckmann Mini Urban Ryggsekk, i 5 farger

Tips! I vårt neste innlegg kommer vi til å  gå mer i detalj på hva man skal tenke på når man skal velge sekk til sin lille.

2. Yttertøy

Høsten har jo virkelig sin sjarm med alle de vakre fargene. Men med høsten kommer det også litt kjøligere vind, og en regnskur nå og da. Det begynner altså å bli på tide å tenke på å kle seg litt varmere! Hint hint til Nordbjørns herlige parkas! Denne funksjonelle jakken har avtagbar hette, flere praktiske lommer og refleksdetaljer👍 En ekstra fordel er at parkasen har ribbestrikk i ermene samt borrelåsjustering for å holde tett rundt håndledd og votter.  

nordbjorn_2.jpg  nordbjorn_1.jpg

Nordbjørn Avalanche Parka

3. Sko

Etter å ha sittet stille noen timer blir vel de fleste litt rastløse? Å sitte stille er kanskje ikke favorittaktiviteten til de små 🙊 Og helst vil man vel ut og leke selvom det er litt regn og rusk? Heldigvis finnes det jo ikke dårlig vær, bare ekstra gode sko og klær! Siden man ikke vet helt når regnet kommer på besøk vil vi tipse dere om disse superherlige regnstøvlene fra Crocs! De er lette, finnes i flere farger og er godkjente for uendelig hopping i vanndammer. Dessuten har støvlene håndtak, noe som er perfekt for alle ”kan selv”-erne der ute 😉 ❤

crocs_stövlar.jpg  crocs-gula.jpg

Crocs Kids Handle It Støvler

4. Sykkel og Sykkelsete

Ta dere til barnehagen, skolen og jobb på en miljøvennlig måte 🌿 La barnet ditt sykle frem med Pinepeaks stilige sykler og ta med minstingen din bak i Hamax sykkelsete og sykle avgårde. Litt morgentrim kommer garantert til å få dere til å våkne ordentlig og gi ekstra energi under dagen! En koselig og praktisk måte for dere å få en tur sammen før dagens ulike agendaer står for tur.

pinepeak-cruise.jpg  cykelsits-hamax.jpg

Pinepeak Cruise Barnesykkel 16" eller 12" / Hamax Zenith Sykkelsete

5. Skrivebord

Visst er det morsommere å sitte og pusle med noe hvis man har et eget lite sted å sitte ved? Skap en plass for deres små som bare er deres, der de kan sitte og pusle, tegne eller lese. Noe vi setter pris på med innredning er når det både kan være fint og praktisk – derfor er Alice & Fox stilrene skrivebord med stol perfekt! Det blir et fint innredningsmøbel på barnerommet, gir god arbeidsflate og har en passe stor skuff for å kunne gjemme bort litt småsaker. Ekstra koselig blir det å sette en liten lampe på bordet slik at man kan fortsette med hobbyene selv når mørket smyger på.

skrivbord-AF.jpg  skrivbord-af-2.jpg

Alice & Fox Skrivebord & Stol

Ta vare på dere selv ❤ Klem!