A Walk in the Park – et morsomt arrangement for hele familien!

A Walk in the Park er en supermorsom happening for hele familien som holdes i Danmark. Vi har møtt arrangøren Katrine Elberling og fått høre litt om aktivitetene, veldedige formål og om hvordan man melder seg på. Les mer her!

I helgen går startskuddet for årets A Walk in the Park. Søndag 20/8 holdes det i København og søndag 27/8 i Århus. Her vil tusenvis av barnefamilier samles for å gå en tur, og underveis vil det være massevis av morsomme aktiviteter for store og små! Og Jollyroom deltar på begge dagene! I vår stand vil vi ha morsomme konkurranser og lekre goodiebags. I tillegg viser vi frem høstens nyheter fra vårt sortiment!

JCP Nordic står for arrangementet sammen med en rekke samarbeidspartnere og Børneulykkesfonden – og her kan dere lese hva ildsjel og primus motor Katrine Elberling har å si!

 

Fortell litt om A Walk in the Park. Hva går det ut på?

AWITP er en fantastisk familiebegivenhet, en aktiv og supermorsom dag med utfordringer spesielt for barn i alderen 0-8 år. Dette er første gang vi arrangerer, men det vil bli en årlig happening som på sikt også skal holdes i Norge, og kanskje til og med i Sverige. 

Hvordan oppsto det?

Vi satt på kontoret og snakket om at vi har kontakt med massevis av kule varemerker, men at det aldri settes i stand noe hvor de alle er samlet, til glede for familier. Vi synes også det er veldig mange løp (maraton, Ironman osv.), men ikke noe for småbarnsfamilier. AWITP er heller ikke et dyrt arrangement hvor barna skal sitte med Ipads og slikt noe. Her skal de små underholdes og aktiviseres  i 4 hele timer uten at foreldrene blir ruinert. Da vi foreslo dette for partnerne våre ble ideén svært godt mottatt, og vi skjønte at det sannsynligvis ville bli en suksess!

Overskuddet fra arrangementet går til Børneulykkesfonden. Fortell mer om det!

Vårt mål med AWITP er ikke å bli rike – vi vil bidra til en god sak! Børneulykkesfonden var opplagt siden AWITP jo er nettopp en dag for barn. Defor bestemte vi oss for å gi alt overskudd fra salget til Børneulykkesfonden.

Hvilke aktiviteter kommer det til å være underveis på turen?

Hva kommer det ikke til å være er vel lettere å si! Det kommer til å bli mange fantastiske innslag og aktiviteter fra alle våre samarbeidspartnere, som vi har valgt ut fordi de passer spesielt godt til barnefamlilier. For eksempel kommer PAW Patrol og opptrer og danser med barna, men det vil bli enklere aktiviteter også, som gigantsåpebobler fra det populære familiemerket Derma og kreativitetstelt med Play-Doh, som jeg tror barna kommer til å elske.

Om man vil delta på et av arrangementetne – hvordan melder man seg på?

Man kan kjøpe billetter via Ticketmaster – de koster 125 kr + gebyr (15 kr), og som sagt går alt overskudd til Børneulykkesfonden. Ellers så kan man kjøpe billetter i dørene på selve dagen. Arrangementet holder på fra kl. 10:00-14:00.


Om du vil lese mer om alle de kule aktivitetene kan du gjøre det på hjemmesiden.