Stell i stand årets beste temaparty sammen med Paw Patrol!

Feire alt som feires kan, sier vi! 🎉 Så idag tenkte vi gå igjennom hvordan man på en enkel måte kan stelle i stand et temaparty til sine småttinger. Ikke hvilket temaparty som helst, men et party med Paw Patrol-tema. Et Paw-ty helt enkelt! 😃

Vi har tidligere spurt hva som går på repeat der hjemme, og vet at Paw Patrol er meget populært. Når barna selv får bestemme er det uten tvil disse små hundene som er en av favorittene - derfor var det åpenbart at våre tips och idéer til et temaparty skulle inspireres av nettopp Paw Patrol.

Velkommen på Paw-ty!
Til å begynne med kan dere ønske alle gjester velkommen ved å vise veien til huset deres med spor av poteavtrykk. Disse avtrykkene tegner dere enkelt med gatekritt.
Senere under festen kan krittet tas frem igjen så alle gjestene får være kreative og tegne på bakken. Det kommer garantert til å bli en populær aktivitet!

BeFunky Collage3.jpg

Søl kan forekomme 
Bruk gjerne en hvit duk på bordet der barna skal sitte, for nå er det på tide å lage poteavtrykk. En stund før barna skal sette seg ved bordet får de duppe hendene i den fargen de har blitt tildelt (bruk gjerne kroppsmaling). La siden hvert barn få trykke hånden sin mot den hvite duken for å lage sitt poteavtrykk! Syns dere det blir litt vel mye søl kan dere alltids bruke fargestifter og tegne rundt hendene til barna istedet.

Farge etter hund
Del inn gjestene etter de ulike hundene i Paw Patrol. Hver hund har en farge, så hvert barn får altså en av de fargene. Disse fargene kommer til å være temaets farger under hele festen, og det kan dere benytte dere av i sugerør, tallerkener, servietter og så videre. Et eksempel er at dere fester en ballong på hver stol, der barna senere setter seg ved den fargen de har blitt tildelt. Her holder det å ha ballongene som de er, eller så maler dere på øyne, nese og munn dersom dere føler dere litt ekstra kreative.

Kreativ borddekking
Enten velger dere å kjøpe ordentlige hundeskåler som barna spiser av, eller så kan dere bruke ”vanlige” skåler i temaets farger. De vanlige skålene kan dere enkelt piffe opp ved å klistre på for eksempel et hundebein av papir. Vanskelig å la være å bli fnisete når man spiser av en hundeskål 🙊

www.crowningdetails.com.jpg

Sulten som et dyr! 
All mat og godteri som festen byr på kan dere forme som hundemat. Klipp ut alt pålegg formet som hundebein, servér is med strøssel litt blandet i en hundeskål og velg godteri som har Paw Patrols farger. 

BeFunky Collage2.jpg

Dekorér maten
Bak eller kjøp ferdige bakelser som dere dekorerer med smågodt. Et godt eksempel på godteri å dekorere med er smarties, småkaker eller minimarshmallows.  Prøv så godt dere kan å finne dekorasjoner i temaets farger og dekorér muffinsene til små poter. It’s all about the details!

Dansehumør
Klipp ut runde kartongbiter og klistre på poter i temaets ulike farger. Sett på musikk og la barna danse rundt potene. Når musikken stopper skal barna finne sin pote (i sin farge) og stelle seg på den så fort som mulig.

teigland.smugmug.com.jpg

I bunn og grunn handler alt om detaljene! Det trenger ikke være pomp og prakt, men prøv å få inn en liten tanke i så mange detaljer som mulig så blir helhetsinntrykket sterkere 😊 Kun fantasien setter grenser,  og ha det gøy!

Trivelig helg!
Kos og klem ❤