Jollyroom innreder Ann Söderlunds koselige sommerhus – her er første episode av Cribs for Kids!

Cribs for kids er en ny satsing fra Jollyroom hvor vi kommer til å besøke kjente profiler og deres barnefamilier rundt om i Sverige for å innrede barnerommene deres! Og mens vårt dyktige innredningsteam besørger en total makeover intervjuer vi foreldrene og får et innblikk i deres familiesituasjoner og hva som er viktig for akkurat dem når det gjelder å gi barna et trygt og koselig hjem. 

I første episode banker vi på hos Ann Söderlund på Gotland. Ann er en svensk journalist, programleder, forfatter, blogger, designer – ja, listen kan gjøres lang! Vel fremme på det vakre Gotland møtes vi av denne varme kvinnen og hennes utrolige gjestfrihet. 

Ann beskriver sommerhuset sitt som et «hjertehus», og det er lett å forstå hvorfor. Det eneste som mangler er et lunt sted hvor hele familien kan samles, leke og bare kose seg sammen. Ann har fem sønner i forskjellige aldre, så vår utfordring ble å innrede denne herlige gården på en måte som gjør at alle føler seg prioriterte – challenge accepted, tenkte vi!

Resultatet ble en makeover med herlige lamper, koselige krypinn og morsomme leker, og vi håper hele familien kommer til å lengte ekstra mye etter sommeren og hjertehuset på Gotland nå! Her kommer første episode av Cribs for kids! (Om du vil se filmen med norsk teksting kan du justere dette med tannhjulet neders til høyre)

Ann sine innredningsfavoritter

annsöderlund_trendskollage_inredning.jpg

1. Bord fra Bloomingville 2. Taklampe fra Färg & Form  3. Saccosekk fra Roommate 4. Aktivitetsleke fra Brio 5. Lampe fra Form Living 6. Servise fra Jabadabado 7. Plakat fra Fine Little Day 8. Oppbevaringsboks fra Lego 9. Teppe fra By On

Utelek

annsöderlund_trendskollage_utelek (1).jpg

1. Huske fra Woodlii 2. Sandkasse fra Woodlii 3. Gåbil fra Mini Speeder 4. Sykkel fra Pinepeak 5. Kanalsystem fra AquaPlay 6. Vogn fra Woodlii

Ha en herlig helg!

Varme hilsener, 
Jollyroom