10 must i fødebagen – her er sjekklista!

Å tenke på og huske hva man må ha med seg i fødebagen kan være for mye begjært av enhver som er gravid – som om det ikke er nok av annet å tenke på! Takket være våre herlige kunder har vi derfor fått samlet en liste med 10 ting dere foreldre synes er absolutt mest nødvendig i fødebagen. 

Den store dagen nærmer seg og det er mye som skal planlegges til den lilles ankomst. For å underlette litt for alle blivende foreldre tenkte vi at vi kunne pakke fødebagen sammen! Det har nemlig kommet inn massevis av gode tips siden vi spurte hva dere var mest fornøyd med å ha hatt med i fødebagen. Er det ikke fantastisk når foreldre kan hjelpe, støtte og tipse hverandre! <3

Toppliste 
1.    Varmepute
2.    Mykt toalettpapir 
3.    Store, høye og myke bomullstruser 
4.    Hygieneartikler – dusjartikler, hårstrikker og tannkrem 
5.    Lypsyl
6.    Komfortable klær til hele familien 
7.    Babynest og babyteppe 
8.    Kamera og telefon (ikke glem lader) 
9.    Snacks samt litt mer skikkelig mat 
10.    Musikk

”En skikkelig god playlist som gjør deg pigg”

Forberedelser er alfa og omega 

I dette tilfellet kan en tidspessimist ha en fordel. Å være stresset når dere har dårlig tid kan dessverre føre til at dere glemmer ting som dere faktisk vil ha med dere. Begynn derfor med å sette opp en liste som dere kan  krysse av etter hvert. Sett i gang med listen allerede noen uker før termin, man vet jo aldri når den lille kan finne på å dukke opp 😊 

Mye på listen kan krysses av lenge før tiden er inne. Begynn med å pakke sånt som ikke brukes for øyeblikket – komfortable klær, babynest, en god bok osv. Når det så begynner å nærme seg kan det være på tide å pakke ned resten av sakene, som hygieneartikler, kamera og mobillader. Ta utgangspunkt i deres egne behov, og ikke glem å pakke med noe til den eventuelle partneren. Det kan jo være at man må slå i hjel litt tid også. 

Til slutt vil vi dele det koseligste tipset med dere, nemlig å sove med de tepper og suttekluter dere har planlagt å gi til den lille. Dette gjør at de lukter som dere foreldre og dermed skaper trygghet for barnet. 

Ha det superfint og kos dere så mye det bare går i babyboblen! <3