Uteleker fra STIGA!

Det er sommerferie, tidlig på morgenen og frokosten har allerede forsynt kroppen med energi. Ute skinner sola, og på radioen mener meteorologen at man kan legge igjen jakka hjemme i dag. Ergo: Det er på tide med utendørslek! Her får du sommerens morsomste tips til sporty aktiviteter for kidsa!

Utelek på 2 hjul
Sopte, helt grusfrie fortauer, det er et sikkert tegn på at det er på tide å lete frem tohjulingene fra garasjen: sparkesyklene! Sparkesykkelen er ikke bare en morsom leke, den er også et fint transportmiddel når man skal besøke en kamerat, eller når man skal på butikken og kjøpte godter … vi mener frukt! 

Den absolutt raskeste nyheten hos oss på Jollyroom nå er Route 200-S fra Stiga, som med sine litt større dekk sørger for god stabilitet også når det går ganske fort! En annen kul ting med denne sparkesykkelen er at den kan slås sammen i en håndvending og tas med i bilen! 
 
 

STIGA sparksykkel.jpg

Utelek på 4 hjul
Barn som har cruiset rundt på tohjulingene sine et par somre er kanskje klare for neste utfordring på fire hjul: skateboard! Når de små har lært seg å holde balansen på brettet kan de lære seg noen enkle triks, for eksempel ollie. Vet du ikke hva en ollie er, sier du? Ta en titt og få noen gode tips her

Et tøft skateboard er Stigas Crown L 8,0. Dette er et godt alternativ til den lille skateren som har litt erfaring. Med dette brettet kan man gjøre massevis av ollies og selvsagt komme seg raskt fra A til B i barnehverdagen! 
·        
 

STIGA skateboard.jpg

Utelek på opptil 8 hjul
For den som vil prøve seg med åtte hjul er et par rollerblades tingen! Myten om rollerblades, eller inlines som man også gjerne kaller dem, er at det er vanskelig å lære seg – men de fleste synes faktisk at det er enklere å lære seg å stå på inlines enn ski eller vanlige skøyter. Om du er ute og øver sammen med barnet ditt, gi hen tipset om å jobbe med overkropp og armer. Dette hjelper på balansen og gjør det enklere i både oppoverbakker og på flatmark. 

En kul rulleskøytefavoritt er STIGAs nye modell Tornado. Disse rollerbladsene har et stødig og slitesterkt skall, et solid understell og naturligvis gode hjul som ruller fort!
 
 

STIGA inlines.jpg

Utelek for fotballentusiaster 
For de små som foretrekker å springe istedenfor å rulle er det selvsagt også massevis av kule aktiviteter å velge mellom. En ting som har blitt skikkelig populært blant fotballfans er rebound-nett. Et reboundnett er et slags fotballmål som kaster ballen tilbake til den som skyter. Slik kan man øve seg på å sette gode straffer og frispark! 

En rykende fersk nyhet som akkurat har ankommet lageret vårt på Jollyroom er React 120-reboundnettet fra Stiga. Dette nettet er stabilt og sitter på en ramme av solide stålrør, som dessuten er utstyrt med hjul så man kan flytte det rundt som man vil! 
 

Stiga reboundnett.jpeg

Pssst… Sist men ikke minst: Husk beskyttelsesutstyr! Hjelm, knebeskyttere, albuebeskyttere og håndleddsbeskyttere fra Stiga finner du her

Pssst igjen… Lurer du på hva minstemann gjør og hvor hen egentlig er når dere er ute på utflukter? Vi har flere modeller med GPS-klokker som gjør at du alltid kan ha oversikten! Klikk her
 

STIGA uteleker 2.png