Silver Cross Wave

Venter dere barn nummer ett? Eller er familien i ferd med å vokse seg enda større? I dag tenkte vi å tipse om en skikkelig barnevognsperle som vokser i takt med familien!

Barnevognen Wave er det aller nyeste tilskuddet fra Silver Cross på barnevognsmarkedet. Modellen er utviklet for å underlette hverdagen for småbarnsfamilier – og for å la familien vokse fra tre til fire uten at man behøver å bytte vogn! Doble liggedeler og vendbare sittedeler gjør at Silver Cross Wave med bare noen enkle grep kan bygges sammen på hele 16 forskjellige måter så hver enkelt familie kan få sine behov dekket. 

En annen gunstig ting med denne vognen er komforten. Mykt vattert sete i naturmaterialer og justerbar ventilasjon er eksempler på funksjoner som gjør trilleturen så behagelig som overhodet mulig for de små passasjerene. 

Silver Cross Wave er tilgjengelig hos Jollyroom i fire stilige farger: Claret, Sable, Granite og Midnight Blue!

Silver Cross Wave produktbild.png 

I Wave-pakken inngår: 


•    Understell/ramme
•    Liggedel
•    Vendbar sittedel
•    Trekk til liggedel
•    Trekk til sittedel 
•    Regntrekk 
•    Myggnett 
•    Romslig varekurv 
•    Bilstoladapter 
•    Tandem adapter