Sikker grilling

Sommeren er i anmarsj og lengre dager, brunere bein og herlige saftiser venter, og ikke minst grilling! På de varme sommerkveldene står det griller på annenhvert hushjørne. Verdt å tenke på for dem som har barn er dog sikkerheten. Sørg for all del for at grillen er utilgjengelig for de små barna.

BabyDan har i flere år tilbudt barnefamilier trygge løsninger for å gjøre hjemmet sikkert. Deres sikkerhetsgrind Flex, som er tilgjengelig i en rekke størrelser, er en av dem. XL og XXL er de to store modellene, og de vil fungere ypperlig til nettopp å holde barna unna den glohete grillen.

BabyDan Flex leveres med en dørseksjon så du enkelt kan gå inn til grillen. Husk å plassere sikkerhetsgrinden minst 75 cm fra grillen så den ikke blir for varm, og for at barna ikke skal kunne strekke seg inn mellom sprinklene og bort til varmekilden.

BabyDan grind 2.png

Flex XXL er hele 350 cm bred, og om dette likevel ikke skulle være nok kan du kjøpe forlengningsdeler i tillegg. BabyDan Flex har flere bruksområder, for eksempel ute i hagen og som stengsel foran peisen, og den er tilgjengelig i fargene svart og hvitt. 

BabyDan Flex er godkjent i henhold til europeiske sikkerhetskrav for barnegrinder.