Mindre søl – mer mat i munnen

Noen brudd på etiketten blir det gjerne på de aller minste – kanskje til og med veldig mange brudd! Ja, av og til virker det faktisk som om det meste av maten havner alle andre steder enn i munnen! Nedenfor tipser vi derfor om noen ting som kan være til god hjelp og sikre et barnemåltid uten altfor mye søl.  

BabyBjörn sine barnekopper er perfekte drikkeglass til nybegynnere. De er ergonomisk designet og lette å holde i for små barn, og de står stødig på bordet og velter ikke så lett. En fin bonus er at koppene også fungerer bra som små snacksskåler!

BabyBjörn barnebursdag.jpg

dricksgals kollage.jpg

Når det gjelder tallerkener til barna kan man like gjerne satse på et helt sett, for eksempel et av BabyBjörn sine med både tallerken, skje og gaffel. Tallerkenens fine trekløverform gjør det enkelt for barnet ditt å få opp maten med barnebestikket. Bestikket på sin side er utviklet spesielt for små barn og er lette å holde i, og de har morsomme øynemotiver. Hele barneserviset har selvsagt glade og barnevennlige farger! 
 

BabyBjörn barneservise.jpg

BabyBjörns barnebestikk er designet for å være enkle å holde i og bruke for de små barna. Barneskjeen og barnegaffelen har korte skaft med godt grep og dessuten en ring nederst så den lille hånden ikke skal gli for langt ned under spisingen. 

bestick liggande.jpg

kille äter glatt.jpg

Så har vi altså tatt noen enkle grep for å gjøre barnemåltidet litt mindre sølete – og litt mer morsomt i og med barnebestikkets og tallerkenens barnevennlige design. Men er vi med det helt i mål? Nja, det kan vi nok ikke påstå. Klærne, de får svi litt når barna skal spise, slik er det bare. Men med en god smekke kan man unngå en hel del matflekker. Tøysmekker, plastsmekker, det finnes et vell av varianter, og om man vil dekke opp skikkelig kan man trå til med for eksempel en heldekkende smekke. BabyBjörns leke- og Spiseforkle bæres som et klesplagg og dekker hele overkroppen. Det lukkes enkelt i ryggen og er laget av et lett men slitesterkt materiale som dessuten «puster». Med en slik smekke er det bare for barnet å søle så mye det vil med maten – eller øve seg med maten, som jo er hva som egentlig skjer her, og det som skal skje!

förkläde rött.jpeg