Gratulerer med dagen, Norge!

For oss nordmenn finnes det vel knapt noen dag som akkurat 17. mai. I feiringen av grunnloven samles vi store som små og spiser godt og koser oss, og ikke minst går vi i 17. maitog over det ganske land. Det er nesten utrolig å se myldret av mennesker som begir seg ut i gatene på denne dagen, de fleste av dem pyntet i enten vanlige finklær eller i ulike varianter av bunad – ja og ivrig viftende med flagg, så klart! 

Akkurat hva 17. mai betyr for folk varierer naturligvis fra person til person, avhengig av nasjonalitet og alder, og så videre. Men en ting er sikkert, for barna er 17. mai kanskje årets gøyeste dag – muuligens kun overtruffet av julaften! For hvilken annen dag enn 17. mai kan man spise så mye is? Eller spise så mange pølser med lompe? Og samlingen på skolen etter barnetoget er jo ikke akkurat kjedelig den heller, det er sekkeløp og aktiviteter i fleng, og antagelig enda litt mer is og pølse!

Vi på Jollyroom vil virkelig gratulere dere alle med dagen, og vi håper dere får en fantastisk feiring med familie og venner. Og om du mot formodning ikke har fikset finklær eller barnebunad til de minste har vi samlet litt inspirasjon til den herlige dagen her.

bord_jpeg.jpg

Kilde: http://blogg.nille.no

Om du har planlagt å ha et barnebord under 17. maifrokosten har vi også et fint sortiment med festartikler som kan komme godt med. Her vil du finne morsomme festpakker med ballonger, tallerkener, kopper og mye mer, alt sammen perfekt for å gjøre barnas feiring ekstra morsom! 

I tillegg er det jo slik at det kan bli fint vær til og med på 17. mai! Og om så skulle skje har vi morsomme utendørsspill som passer perfekt ute i hagen, for eksempel det klassiske kubb eller boccia, eller hvorfor ikke et ringspill? Her har vi uansett noe hele familien kan more seg med når toget er over og talene holdt! 

spel.jpg

Men du, uansett hva du bestemmer deg for, dette blir en jo fantastisk dag! 

Gratulerer med dagen!