Explore & More - Skip Hop 3-i-1 aktivitetssenter

Det krever mye trening før et barn automatisk har en koordinert motorikk. Med det i tankene har Skip Hop sammen med en barnelege designet aktivitetssenteret Explore & More. Med senterets 3-i-1-løsning kan det vokse i takt med din baby og være en støtte for lek og læring i mange år fremover! 

Stimulerer barnets utvikling

Babysenteret er utstyrt med leker som tillater utforskning på egenhånd. Ved å klemme, kjenne, lytte og se på artige tilbehør som tittei-ugglen, det svaiende treet eller det blinkende musikkpianoet stimuleres barnets hjerne, sanser og motorikk. Sittedelen er laget i elastisk tekstil, og siden den kan roteres 360 grader får babyen muligheten å vri seg og hoppe for å kunne utforske alle leker rundt bordet. Når tennene melder sin ankomst og det klør litt i munnen er det helt ufarlig for barnet å bite – lekene har nemlig bitevennlige kanter og er laget helt uten ftalater.
 
 

skiphop trends.jpg
 
 

Voks med bordet

I takt med at barnet vokser og blir større kan man med noen enkle knep tilpasse senteret for å følge med barnets behov og utvikling. Babysenterets sete og fotstøtte kan enkelt tas av og da står det igjen et lite bord. Bordet kan brukes som støtte når det er på tide med de første kraftanstrengelsene for å kunne reise seg på egenhånd – og som en liten gulrot for at det skal skje kan man legge morsomme leker på bordet. Plasser gjerne lekene på flere steder slik at barnet må lete rundt på bordet etter sin favorittleke.

Bordet kan senere brukes som hobbybord i mange år framover!

skiphop trends1.jpg