Bloggeren Emma Tiger anmelder Petite Chérie Argent 2017

I dag kan du lese den svenske bloggeren Emma Tigers anmeldelse av den flotte barnevognen Argent, som er Petite Chéries seneste modell!

Petite Chérie Argent 2017 er tilgjengelig i svart og i grå. Istedenfor en klassisk svart valgte jeg grå nettopp for variasjonens skyld. Den grå fargen kombineres lekkert med det brune lærhåndtaket og vognrammen er i svart høyglans, noe som gjør at vognen gir et luksuriøst inntrykk!
 

Test-Petite-Cherie-Argent-12.jpg

Sittedelen er vendbar og har en fellbar ryggstøtte og justerbar fotstøtte så man kan få det akkurat som man vil. Kalesjen er justerbar og kan også forlenges ved å åpne den med en glidelås. På den måten kan man skape gjennomtrekk en varm sommerdag! Samme funksjon funker dessuten på liggedelens kalesje som kan forlenges og åpnes. Liggedelen er superkoselig med hvit innside med svarte prikker og en tjukk madrass i bunnen. Barnevognsgardinen som dere ser på bildet kommer også fra Petite Chérie og kan kjøpes til som tilbehør.
 

Test-Petite-Cherie-Argent-16.jpg

Petite Chérie Argent tar liten plass i bilen. Ett stort pluss med Argent 2017 er at vognen kan foldes på midten og har et skulderbånd, noe som gjør den enklere å løfte, spesielt for  en kropp som nettopp har født! 😊 Sjekk gjerne ut videoklippet nedenfor der jeg viser dere hvordan jeg klapper sammen vogna!

 

Et stort pluss er at du ikke trenger å velge mellom luftfylte eller punkteringsfrie framhjul, begge deler inngår! Jeg har aldri sett det på noen annen vogn så der ble jeg positivt overrasket. Varekurven er luftig og romslig med plass til det man trenger, dog kunne den ha vært noe dypere. Beltet har en 5-punktssele med en spenne som skjules under beskyttelsen for at barnet selv ikke skal lykkes i å åpne den.
 
 

Test-Petite-Cherie-Argent-7.jpg

Sammendrag
Jeg liker vognens utseende i og med at den er både stilfull og robust, men allikevel lett å pakke med seg i bilen. Dersom denne vognen hadde vært tilgjengelig da vårt første barn lå i magen hadde det nok blitt denne istedenfor den andre vognen vi kjøpte. Grunnen til det er at denne vognen er lettere og at vi bodde i 3.etasje uten heis. Petite Chérie Argent 2017 gir en mye vogn for pengene! Eneste minuset er at funksjonen for å felle ned ryggstøtten føles litt simpel, jeg hadde heller villet ha en knapp som gjorde det litt smidigere og mer ergonomisk. 
 

Petite Cherie Argent bilde 5.jpg

Mål
Liggedel: L78 x B33 x D18 cm
Sammenklappet: L67 x H31 x B59 cm
Oppslått: L87 x H99-110 x B59 cm
Sete: B33 cm
Ryggstøtte: L47 cm
 
Med vennlig hilsen,
Emma Tiger