Because babies love to rock

Myk, ergonomisk og naturlig – slik kan man beskrive den nye vippestolen Bliss Cotton fra BabyBjörn. Istedenfor batterier eller strøm drives vippestolen av barnets naturlige bevegelser.

BabyBjörn har nå kommet med en ny versjon av sin klassiske vippestol, Bliss. Den nye Bliss Cotton er en myk og herlig variant med et trekk av 100 % bomull. Det som slår en når man ser denne stolen er at den virkelig må ha blitt designet med «best for babyen» som overordnet retningslinje. 

Bliss-vippestolen drives ikke av strøm eller batterier, men er helt manuell. Den er designet så den enkelt følger barnets naturlige bevegelser. Med veivende armer og sparkende bein som motor får barnet også god motorisk trening! Bliss er dessuten ergonomisk for barnet og tilbyr korrekt og god støtte til rygg, nakke og hode. At den er Oeko-Tex Standard 100 Klasse 1-sertifisert innebærer at materialet ikke inneholder noen helsefarlige emner, f.eks. azofargestoffer, kreftfremkallende eller allergene fargestoffer, tungmetaller m.m. 

BabyBjörns Bliss anbefales til barn i alderen 0 til 2 år. Når barnet ditt er stort nok til å sitte oppreist selv kan vippestolen gjøres om til en hendig barnestol!