Barnevognen som ikke er større enn en håndbagasje!

Historien bak YOYO+ fra Babyzen begynte med at en gjeng franske individualister med forskjellige bakgrunner gikk sammen med et felles mål: å forbedre mobiliteten til småbarnsfamilien. Resultatet ble en duovogn man enkelt kan ta med seg som håndbagasje. Smart, ikke sant?

YOYO+ er verdenskjent for sin smarte og praktiske design, som nok har reddet mange foreldre fra nervesammenbrudd i hverdagens ikke alltid like barnevognsvennlige situasjoner. Derfor vil vi gjerne fremheve alle de smarte fordelene YOYO+ duovognen faktisk har. 

En ting som ofte nevnes i forbindelse med YOYO+ er at den er så fleksibel og hendig. Når den klappes sammen måler den kun 52 x 44 x 18 cm og er med det godkjent som håndbagasje av visse flyselskaper! Denne vognen er med andre ord et selvsagt valg for foreldre som liker å reise med barna, bor trangt eller bare vet å sette pris på smarte løsninger.

En annen super ting med Babyzen YOYO+ barnevognen er at du selv kan være med å designe den. Når du kjøper denne duovognen kan du nemlig velge mellom hele 6 forskjellige farger til trekket. Dette gir deg ikke bare muligheten til å bestemme litt selv, det gjør det også enkelt å bytte trekk om man senere skulle føle for det – uten å måtte kjøpe en helt ny vogn!
 

Babyzen yoyo.png

 
Om du vil ta en nærmere titt på denne helt rå barnevognen og lese mer om alle dens praktiske funksjoner kan du gjøre det her.