Aktivitetsleker fra PLAYGRO!

Klemme, kjenne, se og høre – i de første månedene av et barns liv møter hen stadig nye og spennende inntrykk. For å hjelpe ditt barns utvikling finnes det mengder av flotte aktivitetsleker som stimulerer både sansene og motorikken. Idag tenkte vi at vi skulle tipse om tre favoritter fra Playgro!

Playgro tygbok.jpeg

Playgro - tøybok

Et nyfødt barn ser uklart de første ukene, men med tiden blir synet bedre – farger og former blir både tydeligere og skarpere. For å hjelpe barnet ditt med å utforske synet er et tips å knyte fast en tekstilbok på innsiden av barnesengen. Artige figurer og sterke farger drar til seg små øynes oppmerksomhet, og med litt fantasi kan man fortelle eventyr om bokens karakterer når det er leggetid. Skal man ut å reise går det like bra å knyte fast boken i bilen, vognen eller babybilstolen. Tøybøker er en morsom og fantasifull måte å vekke en interesse for form og farge. 

Playgro.jpg

Playgro - musikkuro

En uro hjelper ditt barn å lære seg å fokusere og er morsom å se på med alle de ulike figurene. Dersom uroen har en musikkfunksjon kan den dessuten hjelpe til med å roe barnet før hvilestunden. Et annet tips er å henge uroen over stellebordet! 


Playgro spilldosa elefant.jpeg  

 

 

Playgro - spilledåse elefant

Mykt selskap og rolige melodier er noe som er både spennende og trygt for små barn – denne elefanten slår derfor to fluer i en smekk! Drar man i elefanten aktiveres en rolig melodi. Den kan knytes fast i sengen så gullungen deres alltid har sin beste venn nær.

Aktivitetsleker fra Playgro kommer til å holde barnet deres sysselsatt samtidig som de hjelper til å fremme den spennende utviklingen! Alle produktene over er utformede slik at de enkelt kan forflyttes mellom sengen, vognen og babybilstolen.