#dadstories – BabyBjörn lanserer sin vårkolleksjon med helt nye bæreseler

Seks fedre forteller sine historier og deler tanker om det å bli forelder. Hvem kunne vite at det ville bli inspirasjonskilden til en kolleksjon med bæreseler? 

For noen uker siden lanserte BabyBjörn sin nye vårkolleksjon med bæreseler. Denne gangen skjedde dog lanseringen på en litt annen måte – nemlig gjennom kampanjen #dadstories. I kampanjen får seks fedre fortelle sine historier. De forteller om hvordan de opplevde det å bli forelder, om kjærligheten til barna sine og om hvor uvirkelig det kunne føles å holde barna for første gang. Kampanjen oppmuntrer også andre fedre til å dele sine historier og erfaringer under hashtaggen dadstories.

Den nye bæreselen BabyBjörn One, Leaf Print

Herremoten akkurat nå er full av mønstrede innslag, med en tydlig påvirkning fra bildet av den nye papparollen. Det har vi latt oss inspirerere av, og resultatet ser vi i vårkolleksjonen, #dadstories.”
 Anna Ekman, Art Director i Designgruppen hos BabyBjörn.


Bæreselen er anatomisk designet for det voksende barnet og kan brukes allerede fra barnet er nyfødt uten at du behøver noe ekstra innlegg. Selen lar deg bære barnet på fire forskjellige måter og du kan veksle mellom to høydeinnstillinger. Tre av bæreposisjonene er beregnet på magen, og når barnet er litt eldre blir ryggposisjonen et perfekt sted for den lille å sjarmere omgivelsene fra! ;)

One-bæreselen er klasset som ”hoftevennlig” og gir dermed den korrekte ergonomiske støtten som er så viktig i den tidlige utviklingsfasen av barnets hofteledd. I tillegg sørger BabyBjörn for utelukkende å bruke tekstiler frie for helseskadelige emner i produksjonen av sine bæreseler, hvilket er gunstig for barnets sarte hud og dessuten gjør det ufarlig for de små å smake på og bite i tøyet når det klør i de splitter nye tennene!