Varme vognposer

Nå som det bærer mot kaldere tider kan det være på tide å skaffe seg en vognpose som varmer og beskytter barnet mot vær og vind. Når det gjelder vognposer finnes det et hav av ulike varianter på markedet, og det er ikke nødvendigvis så lett å vite hvem av dem man skal velge. 

En ting dere bør tenke på når dere skal kjøpe vognpose er hvilket material den skal være laget av. Dette kan selvsagt avhenge litt av hvor dere bor – det er tross alt forskjell på sør og nord i dette landet. Men ull og fleece er i all fall de varmeste materialene.

I tillegg bør dere tenke på hvor mye barnet deres beveger seg i vognen. Et barn som for det meste sitter stille og nyter trilleturen kan trenge en litt varmere pose enn et barn som er i farta hele tiden. 
Det ytre skallet på vognposen bør være av et vannavstøtende materiale, f.eks. polyester, dette for å beskytte mot regn og snø og for å hindre at barnet blir nedkjølt. Det kan også være smart å tenke på innermaterialet, som helst bør være lett å vedlikeholde og vaske. 

En annen ting som er fint er antiglidebelegg på undersiden av vognosen, så den ikke sklir rundt og ned i barnevognen. Og sist men ikke minst: reflekser. Reflekser blir aldri feil ute i høst- og vintermørket , snarere tvert imot!

Så altså: Hold barnet ditt varmt i høst og vinter! 

collage_akpase.jpg

Klikk her for å se flere vognposer