Tumblemøbler hos Jollyroom

Finn våre møbler fra bObles her

I løpet av den siste uken har vi droppet noen «teasers» på vår Facebook-side om et nytt varemerke i Jollyroom-familien. Det danske designmerket bObles har nemlig akkurat blitt lansert på det norske markedet, og vi på Jollyroom er utrolig glade for å få inn deres unike barnemøbler – så dere også får muligheten til å oppleve dem!

 

Vil du stimulere ditt barns utvikling og bevegelighet?

bObles beskriver sina möbler som ”tumblemöbler”. Tumble som på engelska betyder att tumla eller trilla. Möblerna ska uppmuntra barn till att leka, röra på sig, hoppa, krypa, lära sig och utveckla sin motorik. Någonting som vi tycker är en spännande tillökning i vårt sortiment - barninredning med en unik funktion!

bObles beskriver møblene sine som «tumblemøbler», altså møbler barna kan boltre seg og velte rundt med! Disse barnemøblene er ment å stimulere barna til å leke og bevege seg, og utvikle motorikken. Dette synes vi er et perfekt tilskudd til vårt sortiment av barnemøbler!


Hvert møbel er inspirert av et dyr, noe som gir dem et mer lekent og barnevennlig utseende. Er du ute etter nye og morsomme møbler til barnerommet? Ta en titt hos bObles eller oss på Jollyroom for mer inspirasjon til barneromsinnredningen. 
bObles ble grunnlagt i Danmark i 2006 og vi både håper og tror at dette kommer til å bli en suksess. Følg med på Jollyroom for mer bObles i tiden framover!

Vil dere se møblene i bruk? Sjekk ut youtube-videoen nedenfor: 


 

dag-imorgon-Bobles_donut.jpg