Regnklær for barn

Rengklær er Alfa og Omega for barna dine nå i høstsesongen, og noe av det viktigste å tenke på er passformen. Om regnklærne ikke er komfortable for barna å ha på seg kan man heller ikke forvente at de hopper av glede når det er på tide å leke ute i regnet. Regn og rusk krever gode klær. Om det er vanskelig å finne noe som passer pleier bukser med sele å fungere fint. Selebukser gjør også sjansene mindre for at det lekker inn vann på sidene.

Men hvilket materiale er best når når det gjelder regnklær? Oljeklær er jo en klassisk variant av regnklær for barn. Dette materialet stenger ute all fuktighet og er ofte tilgjengelig i morsomme mønster og farger. Verdt å merke seg er dog at oljematerialet ikke puster. Hvilken type klær barna har under regnklærne er derfor like viktig. Ingen vil vel være svett og våt inni regnklærne?

Om oljeklær ikke er å foretrekke finnes det mange andre typer regnklær i nylon- plast- eller gummimaterialer. Et annet alternativ er funksjonsklær som er både vanntette og som puster. Disse klærne er ofte litt dyrere enn oljeklærne, men kan derimot bruke i flere sammenhenger, dessuten holder de ofte lenger. 

Da er det bare å plaske seg videre gjennom høsten!

 

Didriksson.jpg