151099

 

Thule Chariot + Snø = Sant!

Thule Chariot er en perfekt vogn for den aktive forelderen – året rundt! Når vinteren nå står for døren og snøen snart vil falle tilbyr Thule Chariot, med et matchende skisett, helt unike muligheter til å ta med seg barna ut i snøen.

  

cx

Thule Chariot CX

Om du er en aktiv forelder som vil ha sjansen til å kombinere et hektisk liv med det å ha barn er Thule Chariot CX det åpenbare valget. Med sin CX-modell tilbyr Thule Chariot brukeren en kompromissløs vogn på elitenivå. Den unike designen med den lave vekten og de tekniske detaljene gjør at ingen annen multifunksjonell barnevogn er i nærheten. I pakken hos Jollyroom inngår tilbehør for sykkel-, ski- og turvogn. Med sine unike håndtak blir denne vognen også en utmerket joggevogn om man kjøper et joggekit i tillegg. 

Pris fra: 11495 kr

cougar

Thule Chariot Cougar

Thule Chariot Cougar er den multifunksjonelle barnevognen for deg som vil ha både kvalitet og mange bruksmuligheter, men til en bra pris. Cougar er for den allsidige eventyreren og er en bestselger i sin kategori. Med sin aerodynamiske design, tilgjengelige tilbehør og sin justerbare fjæring er det ingen som vil føle at man manglder noe med en Chariot Cougar. Med Jollyrooms skipakke får du en vogn samt tilbehørene for sykkel-, ski- og turvogn. Hva mer kan man ønske seg?

Pris fra: 8995 kr

 

 


 

Thule

UTE Magasinet testar Thule Chariot med skidor

Ute Magasinet Norge (November 2013) skriver: ”Chariot CX er et utmerket valg for langrennsfamilien som først og fremst liker seg i løypene. Vet du dessuten at du vil trenge en sykkel- og løpevogn når snøen forsvinner kan denne vognen være en god investering, selv om prisen er noe høy. Chariot har vært en del av Thule siden 2011, så det kommer ikke som noen overraskelse at vognen fikk plass i takboksen uten problemer. 

+ Gode glideegenskaper

+ Stabilt barnesete

+ Rask å montere og pakke"


 

 

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven