42 resultater

Morsomme barnesykler til lekeglade barn

Når den siste snøen har smeltet er det på tide å hente frem sykkel til barn så vel som til voksen. De fleste foreldre vet nok at en barnesykkel er alt som skal til for å forgylle de minstes hverdag, og  når de har blitt litt større er det slett ikke noe i veien for å ta med barnesykkelen på en lengre sykkeltur med hele familien! For de litt mindre barna, som ikke har lært seg å sykle på vanlig barnesykkel enda, er det like moro med en trehjulssykkel, eller en balansesykkel eller en løpesykkel – sykling er moro for barna uansett!

Massevis av barnesykler i forskjellige modeller på Jollyroom.no

Det vil neppe overraske noen at Jollyroom har et utrolig stort og bredt utvalg av sykler for barn. Her finner du barnesykkel med 20 tommers hjul og barnesykkel med 16 tommers hjul, du finner massevis av trehjulssykler i både klassiske og fantasirike modeller, og du finner lekre balansesykler og løpesykler. Felles for alle barnesyklene i dette elleville utvalget er at de leveres fra gode varemerker som Disney Cars, Smoby og Disney Frozen, og ikke minst at de selges til deg med prisgaranti. Dette betyr at når du kjøper en sykkel her, det være seg en klassisk barnesykkel, en trehjulssykkel, balansesykkel eller løpesykkel, kan du være sikker på at du har fått den til nettets beste pris! I tillegg til dette har vi 365 dagers åpent kjøp!

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment til barna. Her vil du garantert finne alt dere kan tenkes å behøve, fra sparkesykler og skateboards til slalomski og snowboards! Og selvsagt har vi alt av barneklær og barnesko her på huset, liksom vi har barnevogner, mammautstyr, babyutstyr – ja, kort sagt alt!

Velkommen inn!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven