Trehjulssykler

Det tar ikke lange tiden før barnet ditt suser rundt på en trehjulssykkel! Vi har et supert uvalg av trehjulssykler, alt fra klassiske trehjulssykler til moderne varianter med foreldrestang, ryggstø, ja til og med soltak!

Moro med trehjulssykkel
Trehjulsykkelen blir før eller siden et innslag i et barns hverdag på sommerhalvåret. En trehjulsykkel er ikke bare et morsomt leketøy for barnet, den er også et fint steg på veien frem mot den første barnesykkelen. Med en trehjulsykkel får barnet ditt trent opp balanseevnen på en ypperlig måte. I tillegg har mange av trehjulsyklene fine lasteplan, sånn at barnet kan frakte sand, steiner, pinner, leker – ja, rett og slett alt et lite barn må ha med seg på eventyr!

Finn barnets nye trehjulsykkel i Nordens største utvalg til barn & baby
Her på Jollyroom har vi massevis av fine trehjulsykler til barna. I vårt sortiment vil du finne klassiske trehjulssykler, så vel som mer eventyrlystne og moderne varianter. Til barn som ikke er helt stødige enda, har vi for eksempel kjempefine trehjulssykler med styrestang, slik at du som forelder kan støtte barnet underveis på sykkelturen. Ønsker du å være på den virkelig sikre siden, har vi også trehjulssykler med sikkerhetssele. Når det kommer til varemerker, fører vi gode og anerkjente merker, som Smoby, Pinepeak og Nordic Hoj, for å nevne noen få.

Selvsagt har vi også vanlige barnesykler på Jollyroom, i tillegg til morsomme sparkesykler og naturligvis sykkelhjelmer – det er bare å ta en titt!

Happy shopping!