Sykkelhjelmer

Sykkelhjelm, det må barnet ditt absolutt ha på når hen sykler. Dette er noe vi tar alvorlig her på huset. Derfor har vi et stort utvalg med trygge sykkelhjelmer for barn. Vi har moderne, justerbare modeller med sikre spenner!
54 resultater.

Ikke glem sykkelhjelmen
Sykkelhjelmen har vært i konstant utvikling de siste årene, og har blitt et naturlig og moderne syn på alle sykkelbaner, skateparker og ramper. Vi er glade for at flere og flere velger å spenne på seg hjelmen når de skal ferdes på sykkel, skateboard og lignende kjøretøy, og vi oppfordrer alle foreldre til å videreføre denne gode vanen til barna sine. Det gjelder nemlig å passe på hodet når man begir seg ut på rullende hjul!

En sykkelhjelm kan gjøre enrom forskjell når ulykken inntreffer, og det er en god idé å begynne med hjelm tidlig, ettersom barn som regel er en ekstra utsatt gruppe – de opplever flere fallulykker, siden balansen deres enda ikke er helt ferdigutviklet. Det finnes sykkelhjelmer til barn i alle aldre, og det er lett å finne tiltalende designs i barnas favorittfarger og med deres favorittkarakterer fra Disney eller andre populære figurer.

 

Sykkelhjelmer til barn i alle aldre
Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av godkjente sykkelhjelmer til både barn og voksne. Vi har alt fra klassiske sykkelhjelmer, til multisporthjelmer og skatehjelmer, som passer perfekt til unge skatere eller sparkesykkelførere. Hjelmene finnes i en mengde flotte modeller, fra noen av markedets mest populære varemerker, som STIGA, Pinepeak, Merida og HEAD. Disse hjelmene er ikke bare visuelt tiltalende, men gjør også det de skal: beskytte barnets hode ved en eventuell ulykke. Glem ikke at du også kan kjøpe annet sikkerhetsutstyr til barnets utendørsaktiviteter her på Jollyroom, slik at barnet alltid er godt beskyttet ved eventuelle knall og fall.