Bamse

Tilda's Sykkelhjelm Bamse, Rød

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Rød
Midlertidig utsolgt
169 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

En sikker og god sykkelhjelm fra varemerket Tilda's. Hjelmen passer barn i alderen 2-7 år og har et barnevennlig og fint motiv med Bamse verdens sterkeste bjørn!
Tilda's Sykkelhjelm Bamse er testet og godkjent i henhold til EN1080, en standard for sykkelhjelmer til barn under 7 år. Den er også testet for innslag av KTH.
Sykkelhjelmen er utstyrt med grønn spenne, noe som betyr at den løsnes om utsatt for drapress. Dette for å unngå kvelning om remmen blir sittende fast i noe.
  • - Grønn spenne – For barn opp til 7 år, anbefales en hjelm med grønn spenne. Den grønne spennen indikerer en sikkerhetsfunksjon som gjør at spennen løsner om den blir utsatt for hardt drapress, så barnet ikke risikerer å bli hengende i hjelmen om hen skulle bli sittende fast i noe.

Art:  10032067

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale PVC, EPS-skum, nylon, PP
Øvrige mål Innvendige mål: 50–56 cm
Vekt (kg) 0,18

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data