Volare

Volare Melody Barnesykkel 20 tommer, Turkis

Delbetal 189 kr/mnd
med i 36 måneder
Fri frakt
3 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg størrelse
3 IGJEN
3 619 kr
Delbetal 189 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

Den vakre sykkelen Volare Melody er av høyeste kvalitet. Rammen til denne sykkelen er laget av ultralett aluminium. For å redusere hastigheten har sykkelen et sikkert V-bremsesystem i aluminium med håndbrems og bakbrems. Sykkelen har en sterk støtte for enkel parkering. Håndtakene er laget av Kraton, som er en fantastisk myk gummi som gjør det mer behagelig å holde mens du sykler. Setetrøret er ekstra lavt med en ekstra lang setestolpe, som gjør at sykkelen kan vokse sammen med barnet ditt. I tillegg har sykkelen et smart aluminiumssystem som sørger for at styret er begrenset (ikke justerbart i høyden). Sykkelen har også framlys og baklys. Sykkelen er 85% montert. De 20-tommers pneumatiske dekkene gjør denne sykkelen egnet for barn mellom 6 og 8 år med klesstørrelser 116-122.

Art:  10118628

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Metall, plast
Øvrige mål 109 x 19 x 56 cm
Vekt (kg) 14

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for Volare Melody Barnesykkel 20 tommer, Turkis

Volare Melody Barnesykkel 20 tommer, Turkis
Produktpris
3 619 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
189 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
6 804 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan