Sparkesykler & Kickbikes

Sus av sted på en sparkesykkel eller kickbike! Vi har sparkesykler og kickbikes til barn i alle aldre. Velg blant vanlige sparkesykler med 2 hjul, sparkesykkel med 3 hjul, elsparkesykkel, triksesparkesykkel og kickbikes med 4 hjul
16 resultater.

Sparkesykler i forskjellige modeller til forskjellige barn
Når barna har blitt litt større, er ikke en vanlig barnesykkel nødvendigvis nok lenger, da man gjerne vil utfordre seg selv og oppleve litt mer fart og spenning. Valget kan falle på et skateboard, f.eks, eller en sparkesykkel, også kalt kickbike! Det finnes massevis av fine kick bikes der ute, både til normal ferdsel og til mer heftig triksing! Uansett, med en sparkesykkel er sjansene veldig store for at barnet ditt vil komme til å more vettet av seg!

Sparkesykler og kick bike finner du hos Jollyroom
Vi på Jollyroom elsker barn. Vi har også selv vært barn, og husker godt hvor morsomt det var med barnesykler av alle slag, deriblant også sparkesykler. Derfor har vi sørget for å ha et bredt og godt kickbike- og sparkesykkelutvalg! Her finner du triksesparkesykler, så vel som mer klassiske sparkesykler. Ja, du finner til og med el-sparkesykler her hos oss. Samtlige av sparkesyklene og kickbikesene leveres naturligvis av gode merker, som f.eks. Stiga, og de selges til deg med et prisløfte!

Ikke glem å titte litt i leketøysutvalget vårt, med samme du er her. Her vil du garantert finne akkurat det du er ute etter til barnet ditt, det være seg om det er LEGO, tv-spill eller en klassisk togbane fra Brio!

Velkommen inn!