Du er kanskje også interessert i

EXIT

EXIT Galaxy Basketballkurv , Green/Black

2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

2 IGJEN
3 919 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Robust, veggopphengt Galaxy basketballkurv fra EXIT med et firkantet brett i polykarbonat. Dette backboardet har en dunk-kurv som gir litt etter og spretter når du dunker. Perfekt til trening på de kuleste basketmovsene. Den er lett å feste til veggen, og kan justeres til fem ulike høyder (230, 245, 260, 285, 305 cm).

– Anbefalt alder: fra 3 til 12 år

– Backboard: polykarbonat
– Ring: galvanisert stål, pudderbelegg
– Tekstil: polyester

Art:  920051

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Backboard: polykarbonat
Ring: galvanisert stål, pudderbelegg
Tekstil: polyester
Dybde (cm) 126
Høyde (cm) 108
Øvrige mål Basketring: ø 45 cm x 17,5 mm
Backboard: 116 x 77 x 2,4 cm
Bredde (cm) 116
Vekt (kg) 28

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Prishistorikk

Mangler data

Jollyroom

Nyhetsbrev

Bli nyhetsbrevabonnent og få eksklusive fordeler!

På Jollyroom.no finner du et stort utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss handler du raskt, enkelt og alltid til lave priser. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!