9 resultater

Tefat og rumpeakebrett – perfekt barnemoro i akebakken

Akebrett og rattkjelker, det er klassiske leker som hører med i vintersesongen. Med gode akebrett kan barna holde på i timevis. Og om man vil dra på litt ekstra, hvorfor ikke satse på et tefat-akebrett eller et klassisk rumpeakebrett! Med et tefat-akebrett eller et rumpeakebrett får de små virkelig opp farten i akebakken!

Tefat og rumpeakebrett på jollyroom.no

Her på huset har vi så klart alt barnet ditt kan tenkes å behøve i akebakken. Vi har  akebrett, rattkjelker, akematter, miniski, barneski og så videre, alt sammen fra gode merker som Stiga, Plasto og Pinepeak. Og selvsagt inkluderer dette supre sortimentet de kvikke og morsomme rumpeakebrettene og tefat-akebrettene. Det er bare å klikke litt rundt, vi er sikre på at du vil finne noe som vil falle i smak hos akkurat ditt barn!

Om barna dine trenger noen passende vinterklær i tillegg, ikke nøl med å sjekke ut vårt store utvalg med barneklær. Har har vi vinterdresser, luer og votter, vintersko og så videre!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven