32 resultater

Vinterens feteste Rattkjelker og Snowkicks

Når vinteren kommer blir verden som en eneste stor lekeplass for barna. De kan lage snøengler, snømenn og selvsagt leke snøballkrig! Men kanskje enda viktigere og morsommere for barna er det å styre på i akebakken med rattkjelker og akebrett. I mange år har rattkjelker og snowracers vært en stor favoritt hos barna, og det er det fortsatt. Med en sikker snowracer av høy kvalitet blir leken i akebakken både morsom, fartsfylt og trygg – finnes det noe bedre?

Stort utvalg av Rattkjelker & Snowkicks

Vi på Jollyroom vet at barna elsker vinteraktiviteter og at man kan kombinere lek i akebakken med sikkerhet. Akkurat derfor finner du et bredt utvalg av holdbare snowracers og snowkicks her hos oss, et virkelig stort utvalg av modeller fra de mest kjente merkene på markedet som klassikerne Stiga og Pinepeak. Ta deg en titt, og du vil garantert finne ditt barns neste rattkjelke eller snowkick!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven