Utendørsspill

Når sommeren kommer er det tid for hele familien å være ute og leke sammen. Vi har massevis av morsomme spill som passer til både en tur på stranden og lek i hagen. Hva med et slag jumbo-yatzy på plenen, en nervepirrende bowlingrunde på terrassen eller en krokketturnering der hele familien kan være med? Vi lover en spennende sommer med utendørsspill som underholder familien i timesvis!

39 resultater

Sommermoro for hele familien med utendørsspill

Når sola endelig titter frem og varmer godt også på våre breddegrader er det gjerne tid for morsomme utendørsspill for både barn og voksne. Ringspill, for eksempel, er en skikkelig klassiker, for ikke å nevne krokket, kubbespill, frisbee og badminton! Det kan være hva som helst egentlig – det viktigste når det kommer til stykket er at både barn og voksne får rørt seg litt og hatt det moro sammen!

Godt utvalg av utendørsspill hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et komplett utvalg med alle mulige slags utendørsspill som vil falle i smak både hos barna og dere foreldre. Her snakker vi frisbees, strandtennis, badminton, ringspill og alt mulig annet dere kan tenkes å være ute etter når det gjelder utendørsspill.

I tillegg til utendørsspill har vi naturligvis masse annet som kan være moro ute i hagen eller på stranden, for eksempel oppblåsbare bassenger, sklier, husker og alt mulig innen ballspill, alt sammen levert fra god merker som Bestway, Stiga og Hörby Bruk, bare for å nevne noen få!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven