4 resultater

Heftige trampoliner til aktive og glade barn

I sommerhalvåret er det knapt noen hageaktivitet som kan konkurrere med en trampoline! Det spiller ikke egentlig noen rolle om trampolinen er liten eller stor, et barn vil ha det utrolig morsomt så lenge man spretter opp og ned – nesten som om man kan fly! I tillegg til å være et morsomt leketøy er en trampoline også god koordinasjonstrening for barna, og sikkerheten er ikke noe problem. Moderne trampoliner av en viss størrelse leveres med både stige og sikkerhetsnett, så det er bare å hoppe i vei –selvsagt med sunt vett og innen rimelighetens grenser!

 

Finn den perfekte trampolinen til ditt barn

Når du skal kjøpe trampoline til barna dine må du først tenke på hva som er hensiktsmessig og ikke minst sikkert til akkurat dem. Et bittelite barn bør ikke hoppe på en stor trampoline, for eksempel.

Uansett hvordan det er er et sikkerhetsnett et must om du bestemmer deg for en trampoline av en viss størrelse, det være seg om det er en høy modell eller en trampoline som skal graves ned og fungere på bakkenivå. Spretten i en moderne barnetrampoline av denne store typen er nemlig ganske heftig, så det er best å være på den sikre siden.

Til slutt er det viktig å huske på at dette, det skal være moro! Og såpass kan vi garantere: Med en trampoline vil barnet ditt få det nettopp moro! Veldig moro!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven