Trampoliner

Er det egentlig noen som kan dy seg når det står en fristende trampoline i hagen? Vi har et stort utvalg trampoliner som garantert tar fram barnet i både liten og stor. Hos oss på Jollyroom finner du kvalitetstrampoliner med sikkerhetsnett i mange størrelser, slik at den passer til akkurat din uteplass. Velg den trampolinen som passer dere og ha en hoppende herlig sommer!

3 resultater

Heftige trampoliner til aktive og glade barn

I sommerhalvåret er det knapt noen hageaktivitet som kan konkurrere med en trampoline! Det spiller ikke egentlig noen rolle om trampolinen er liten eller stor, et barn vil ha det utrolig morsomt så lenge man spretter opp og ned – nesten som om man kan fly! I tillegg til å være et morsomt leketøy er en trampoline også god koordinasjonstrening for barna, og sikkerheten er ikke noe problem. Moderne trampoliner av en viss størrelse leveres med både stige og sikkerhetsnett, så det er bare å hoppe i vei –selvsagt med sunt vett og innen rimelighetens grenser!

 

Finn den perfekte trampolinen til ditt barn

Når du skal kjøpe trampoline til barna dine må du først tenke på hva som er hensiktsmessig og ikke minst sikkert til akkurat dem. Et bittelite barn bør ikke hoppe på en stor trampoline, for eksempel.

Uansett hvordan det er er et sikkerhetsnett et must om du bestemmer deg for en trampoline av en viss størrelse, det være seg om det er en høy modell eller en trampoline som skal graves ned og fungere på bakkenivå. Spretten i en moderne barnetrampoline av denne store typen er nemlig ganske heftig, så det er best å være på den sikre siden.

Til slutt er det viktig å huske på at dette, det skal være moro! Og såpass kan vi garantere: Med en trampoline vil barnet ditt få det nettopp moro! Veldig moro!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>