Joggebukser fra Petit Bateau

Yes! På tide å kjøpe joggebukser til barn og/eller baby! Og du kunne virkelig ha klikket deg inn til et verre sted enn Jollyrooms nett-butikk, det må vi nesten få lov til å si. Vi har nemlig et herlig utvalg av joggebukser til barn i alle aldre, fra gode og pålitelige merker som Joha, Tiny Treasure, maxomorra og Hummel, bare for å nevne noen ytterst få!

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Petit Bateaus babyklær! Petit Bateau ble startet i 1893 i Frankrike. De designer favorittplagg til både nyfødte og litt eldre barn - for alle som liker myk og herlig kvalitet, og pen, stilren design. Petit Bateaus varemerke har blitt et ikon blant undertøy- og t-skjorte merker over hele verden. Klærne er laget av den mykeste bomull, med det fineste snitt som passer året rundt. I sortimentet finnes blant annet t-skjorter, leggings, kjoler og luer.

Gode og allsidige joggebukser for barn

Finnes det egentlig noe deiligere plagg enn en joggebukse? Neppe, i alle fall ikke for barna. Barna elsker joggebukser, både på skolen og hjemme i sofaen. Og en joggebukse trenger jo ikke være den vanlige, gamle varianten vi foreldre kanskje husker fra barndommen. Du vet, joggebuksa med hengerumpe og hengeknær og strikk i anklene. Ikke for det, de er fine de buksene også, men det er en hel verden av andre alternativer der ute, virkelig noe for enhver smak!

Stort utvalg av joggebukser for barn i Jollyrooms online-sortiment

I Jollyrooms sortiment med barneklær har vi blant uendelig mye annet også, en hel masse overdeler og underdeler, i alle mulige modeller til barn i alderen 0-12 år, deriblant nettopp fine joggebukser. Vi har joggebukser i massevis av stilige og komfortable modeller, og fra gode merker som Hummel, Fixoni, Geggamoja og mange flere! Her på Jolllyroom får du dessuten ikke bare et prisløfte, men fri retur på klær og sko! Så om barnets nye joggebukse skulle vise seg å ikke passe, så er det bare å sende den tilbake, uten ekstra kostnad!