• PARKDRESSER

  Vinteren nærmer seg med friskt og kjølig vær. Hva passer vel da bedre for barnet ditt enn en herlig parkdress? Med en god vinterdress behøver ikke utendørsleken å begrenses i det hele tatt! Hos oss finenr du et stort utvalg av parkdresser som vil holde barna dine varme og tørre i høst- og vinterværet.

  Med massevis av størrelser, kjente varemerker og produkter som har blitt kåret til best-i-test er vi på Jollyroom sikre på at du vil finne noe som passer akkurat ditt barn!

  ALLE PARKDRESSER
 • BEST-I-TEST

  For at lekestunden skal bli så komfortabel og morsom som mulig i den kalde årstiden må man ha en parkdress som leverer varene. Vi på Jollyroom har mange best-i-test-produkter vi synes er veldig gode, og vi håper du er enig med oss. Når en parkdress har vunnet en pris i denne kategorien kan du som kunde føle deg sikker på at det er en solid og god dress som vil holde lenge og kunne gå i arv til et småsøsken. Mange smarte funksjoner og slitesterke materialer som beskytter barnet ditt er typiske kjennetegn ved en testvinner.

  ALLE BEST-I-TEST
 • YTTERTØY TIL KAMPANJEPRIS

  Sikre deg høstens ytterklær for en rimelig penge. Her har vi samlet kundenes favoritter til superpriser! Gjelder så langt lageret rekker.

  Shop løs!
 • VÅRE VAREMERKER

  Rikelig med valgmuligheter er veldig viktig, spesielt når det gjelder barneklær og parkdresser for barn. Visse varemerker passer bedre til akkurat ditt barn, og man vil ha inspirasjon og kanskje finne en ny type parkdress til den forestående sesongen. Derfor har vi samlet mange herlige varemerker som alle har sin egen stil, noe som gjør det enkelt å finne noe som passer akkurat deg og ditt barn.

  Her finner du varemerker som Didriksons, Reima, Protech, Nordbjørn og mange fler.

 • Nordbjørn

  Nordbjørn er et svensk klesmerke som lager yttertøy av god kvalitet, spesielt lager for det nordiske klimaet. Sterk og robust på utsiden - varm og beskyttende på innsiden.

 • Protech

  På tide med en ny vinterdress til minstemann? Her finner du et stort utvalg av barnedresser for både baby og junior. Vannresistente, slitesterke og med teipede sømmer.

 • Reima

  Finske Reima designer og produserer kvalitetsplagg som barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett om det snør, regner eller om solen skinner.

 • OUTFITS

  Til den nye og herlige parkdressen din, som kanskje har fine og barnevennlige farger, trenger du tilbehør. Man må ha varme vintersko og annet tilbehør som hører sesongen til, som skjerf, luer og votter. Uansett hva du trenger, her har vi det!

  TILBEHØR

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven