Fleecebukser fra Nordbjørn

Ute etter fleecebukser til barnet ditt eller babyen din? Som alle foreldre vet er det jo nær sagt umulig å kle barna etter «mellomværet» vi får servert på høsten og våren, så det er høyst forståelig at du har klikket deg hit inn i søken etter gode fleeceklær! Så vær så god, ta en titt, vi har fine fleecebukser til barn i alle aldre, fra gode og pålitelige merker!

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Nordbjørns slitesterke funksjonsklær! Nordbjørn er et svensk klesmerke som lager yttertøy av god kvalitet, spesielt beregnet på det nordiske klimaet. Alle plaggene er markert med en bjørnelabb som garanterer god kvalitet og styrke. Ser du dette symboler kan du være sikker på at plagget beskytter barnet ditt i regn, snø og vind på beste mulige måte. Sterk og robust på utsiden - varm og beskyttende på innsiden.

Fleecebukser – perfekte funksjonsplagg til barna

Fleeceklær er en klassiker i barnegarderoben. Med for eksempel en god fleecebukse kan barnet ditt springe rundt innendørs og kose seg, og hen kan ha den under annet yttertøy når det er kaldt ute – hvilket det jo ofte er her oppe i nord! Heldigvis er det da også mange gode fleecebukser å få tak i på markedet, liksom fleecejakker og hele sett med fleeceklær!

Fleecebukser til barn & baby på Jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi naturligvis gode fleecbukser til barn i alle aldre. Alle våre fleecebukser er av ypperste kvalitet, har fine og stilrene passformer og ditto farger, og de leveres av gode merker du kan stole på og kanskje også kjenner igjen, som 8848 Altitude, Didriksons og Lindberg, for bare å nevne noen ganske få!

Om du er ute etter annet fleecetøy til barna dine har vi det også, selvsagt, og er det ullklær er ikke det heller noe problem. Og husk, her på Jollyroom får du ikke bare et prisløfte når du handler, vi tilbyr fri retur på klær og sko. Så om ditt barns fleecebukse skulle vise seg å ikke passe, ja så er det bare å sende den tilbake helt kostnadsfritt!