• MORSOMME, SKRULLETE, HERLIGE MINIONS

  Begi deg inn i en spennende verden sammen med Kevin, Bob, Stuart og de andre karakterene fra Minions! Her på Jollyroom finner du massevis av leker og andre heftige produkter fra suksessfilmen.

  Alle Minions!
 • Figurer & Kosedyr

  Minions populære og prisbelønte dukker, kosedyr og andre morsomme leker – alt dette er en selvfølge på barnerommet i disse dager. Her har vi noe for barn i alle aldre!

 • Innredning & Styling

  Gjør barnerommet til en del av Minions eventyrlige verden. Her finner du inspirerende og fargerik innredning med motiver fra den populære filmen.

 • Klær & Tilbehør

  Med Minions frekke barneklær og tilbehør kan barna ha med seg favorittkarakterene overalt. Her har vi sko, gensere, pysjamaser og mye mer, alt sammen med fargerik design og stilige detaljer.

 • Spill & Puslesaker

  Morsomme og vriene spill og herlige puslesaker fra Minions lar barna ha det morsomt samtidig som de må anstrenge seg litt og være kreative. Hos oss finner du noe for alle i familien – tusjer, kritt, tegneblokker, puslespill og mye, mye mer!

 • Barnemåltid & Stellesaker

  Gjør måltidene eller badestunden litt morsommere for den lille med matbokser, kopper, badehåndklær og mye mer, alt sammen med heftig Minions-motiv.

 • Selskap & Fest

  Arranger den morsomste barnebursdagen noensinne med råkule festartikler fra Minions. Her finner du ballonger, papptallerkener, kopper etc. som virkelig vil få barna i partystemning!

 • MINIONS

  De små gule figurene minions dukket først opp i filmen «Grusomme Meg» i 2010, og ble straks en kjempesuksess. Fem år senere, sommeren 2015, fikk de sin egen film, «Minions», hvor vi blir med de morsomme figurene på et nervepirrende eventyr. Filmen er like populær hos voksne som hos barn, og vi på Jollyroom kan heller ikke få nok av den! Derfor har vi fylt hyllene våre med leker, innredningsartikler, skrivesaker og mye mer, alt sammen med herlige Minions-motiver.

  Hos oss finner du det som skal til for å gjøre hverdagen, barnebursdagen eller utflukten til spennende eventyr. Bli med Kevin, Bob og Stuart i jakten på superskurken Scarlet Overkill, eller ta med dem på ditt eget eventyr!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven