0 resultater

Yttertøy til alle årstider

Når sesongene skifter  gjør nødvendigvis barneklærne det samme, og uansett om værmeldingen spår sol, regn eller snø er det viktig at ditt barn har gode uteklær til den herlige utendørsleken. Og her i Norge er jo sjansene faktisk gode for at barnet ditt vil bli  utsatt for alle mulige værtyper, spesielt om høsten og våren – det kan være sol, regn,sludd, snø, hagl og vind om hverandre!

Å kle barna etter været er med andre ord ikke alltid like lett. Men et godt tips er å kjøre på med lag-på-lag-metoden så barnet ditt kan ta av et lag når solen titter frem på en ellers kald og regntung dag. En annen populær strategi er å investere i en smart softshelljakke. Om du sitter og lurer på hva en «softshelljakke» er nå, så er det ganske enkelt et supersmart materiale som har revolusjonert tekstilindustrien med å være både vind- og vanntett samtidig som det er lett og puster. Det er med andre ord et materiale skreddersydd for vårt nordiske klima!

En annen ting man må huske på er at yttertøyet til barna skal ha refleks. Dette er dog noe de aller fleste produsenter av yttertøy til barn har skjønt, så det skal faktisk godt gjøres å finne yttertøy til de små som ikke er utstyrt med sikre og gode reflekser på armer, bein, rygg og hette, etc.

Bestill yttertøyet online og prøv det hjemme

Hos Jollyroom vil du finne et stort utvalg av funksjonelt og godt yttertøy til barn. Her snakker vi yttertøy til alle årstider og alle mellomsesonger, fra lette sommerjakker og regnjakker til herlige og varme vinterdresser, vinterjakker, parkdresser, regndresser samt regnsett med både regnbukse og regnjakke. I tillegg har vi selvsagt alt tilbehør som skal til, som alle typer luer til barna, hansker og votter, babyvotter, sydvest, skjerf og halser.

Samme hva du trenger av uteklær eller tilbehør til barna dine vil du rett og slett finne det her, og som om ikke det var nok har vi på Jollyroom prisgaranti så du alltid vil finne det rimeligste yttertøyet til ditt barn. Når det gjelder merker fører vi selvfølgelig markedets beste, som Didriksons, Reima, Hummel, Ebbe, Mini A Ture og naturligvis mange, mange fler!

Så klart har vi også fri retur på alle barneklær. På den måten kan du enkelt bestille yttertøyet online og prøve det hjemme i stua! Happy shopping!

 

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven