Hettegensere fra Me Too

Dere har kanskje en ihuga Frost-entusiast der hjemme? Eller er det Spider-Man som gjelder? Uansett hva dere er ute etter av hettegensere for barn, tør vi love at dere vil finne det her. Vi har hettegensere fra alle mulige gode og pålitelige varemerker og med alle tenkelige motiver som barna elsker. Det er bare å ta seg en titt – billig er det også!

Her finner du et stort utvalg av babyklær fra merket Me Too. Dette er barneklær med høy kvalitet som passer til aktive barn, og som også påvirker miljøet minst mulig. 

Kule og fine hettegensere til barn

Er det ett plagg barn kjenner seg komfortable i så er det hettegensere. En myk og komfortabel hettegenser er kanskje noe av det herligste man kan trekke over hodet om morgenen før man løper ut døren til skolen eller barnehagen. Her finner dere tøffe hettegensere i masse ulike farger og fasonger, slik at deres barn kan få en genser som garantert blir anvendt og elsket!

 

Variert utvalg av hettegensere hos Jollyroom

Hos oss finner dere den perfekte hettegenser til deres barn, uansett hvilken farge eller fasong de skulle foretrekke. Sjekk ut de kule hettegenserne fra kjente og kule merkevarer som RoxyQuiksilver, ESPRIT och Ebbe.