Aktivitetsleker fra Meiya & Alvin

Er babyen din så stor at den griper tak i alt den kommer over, klemmer litt og kanskje til og med smaker litt? Hos oss finner du mengder av morsomme aktivitetsleker som passer perfekt til nysgjerrige små barn! La babyen utforske spennende babyleker med knapper som lyser og lager lyd, eller fine, raslende nøkler med ulike strukturer.

Konseptet Meiya & Alvin kommer fra Sri Lanka og er skapt av Mano Sheriff. Det hele begynte med at hun skrev en barnebok om de to karakterene, men har med tiden utviklet seg til mye mer enn det. I serien om Meiya & Alvin finner du nå kosedyr og dukker av de to fine figurene, alle laget av giftfrie og naturlige materialer som er trygge for barna. Kosedyrene kombinerer materialene gummi og tekstiler for å lage en holdbar og morsom leke som passer til barn i alle aldre.

Aktivitetsleker for de yngste

Har babyen din blitt så stor at den griper tak i alt den kommer over, klemmer til og kanskje til og med smaker litt? Hos oss finner du mengder av morsomme aktivitetsleker som passer perfekt til nysgjerrige små barn! La barnet ha det gøy, samtidig som hen utvikler seg motorisk og mentalt, det er vel ikke mye som er bedre enn det?


Gigantisk utvalg av aktivitetsleker hos Jollyroom

Hos oss finner dere alle mulige slags leker for de aller yngste. Er det noe du leter etter? Eller vil du bare lete etter noe som er perfekt for din lille? Da har du kommet til helt rett sted! Sjekk vårt utvalg fra kjente merkevarer som Fippla, Fisher-Price, Skip Hop og Woodlii, og mange, mange fler!