Stellevesker

La oss bare få det sagt med en gang: Vårt utvalg av stellevesker etterlater virkelig ingenting å begjære. Her vil du etter all sannsynlighet finne akkurat den stellevesken du er ute etter. Vi har massevis av lekre, romslige og praktiske stellevesker, mange av hvilke er så stilige at de også fungerer som fullgode hverdagsvesker for den trendbevisste forelderen. Her snakker vi rett og slett et skikkelig best i test-utvalg!
142 resultater.

Stilige og praktiske stellevesker til alle foreldre

Når man blir forelder forandres en hel del. Man har en liten søt koseklump å ta vare på, man får en del søvnløse netter og ikke minst sjansen til å møte andre småbarnsforeldre på kaféer eller hjemme hos hverandre. Og ikke minst blir det mange herlige trilleturer med den lille, i parken eller i handlegatene! Uansett hva du bestemmer deg for vil det bli en blanding av kos og litt kaos, så en god stelleeske er slett ingen dum ting å gå til anskaffelse av!

Med en smart stelleveske kan du være beredt på det meste, det være seg på handleturen, på vei til lekeplassen eller på besøk hos besteforeldre eller venner. Stelleveskene gir deg en fantastisk mulighet til å organisere alt du må ha med deg på turen: bleier, våtservietter, ekstra babyklær, tåteflasker, babymat, mobiltelefon, penger – ja, alt!

En god stelleveske har mange lommer på både innsiden og utsiden, og den er gjerne tilvirket i et slitesterkt materiale som er lett å rengjøre. Mange stellevesker har også en fin design som gjør dem ypperlig egnet som vanlige hverdagsvesker når du er ute på egen hånd!

Stort utvalg av stellevesker på Jollyroom

Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av stellevesker. Uansett om du er ute etter en billig og rent funksjonell stelleveske, eller en fiffig og elegant variant, vil du finne det i vårt sortiment. Vi har ganske enkelt alle mulige typer stellevesker, fra populære merker som ByStroom, Skip Hop, Storksak, Kidzroom, Babymel og Beemoo. Mange av stelleveskene er dessuten best i test-vinnere!

Glem ikke at vi har prisløfte på alle våre produkter her på Jollryoom. Slik kan du være sikker på at du har fått stellevesken din til nettets beste pris.

I tillegg til stellevesker finner du så klart alt mulig annet i vårt sortiment også, som barneklær, leker, mammaklær, ammeutstyr og mye mer!

Velkommen inn!