Petite Chérie

Petite Chérie Stelleveske Double Limited Edition, Black

Limited Edition
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt
799 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

Beskrivelse

En stilig stelleveske i et begrenset opplag, fra Petite Chérie. Stellevesken er utstyrt med flere forskjellige rom og sorteringsalternativer. Dette gjør at du enkelt kan holde oversikt, samtidig som du har plass til alt du trenger for utflukten eller trilleturen.

Skulderstroppen er ekstra lang, slik at man kan bære vesken over brystet. De medfølgende barnevognhengerne er beregnet til søskenbarnevogner. En stellematte er også inkludert.

Art:  10105703

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale 100% polyamid
Detaljer: Lærimitasjon (100% PU)
Dybde (cm) 15
Høyde (cm) 35
Bredde (cm) 55

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data