Du er kanskje også interessert i

Abecita

Abecita Rita H Halvpolstret Bøyle-BH, Svart

1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg størrelse
1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

En behagelig halvpolstret BH med bøyle fra Abecita. Den har et vakkert tynt nett over koppen, som gir et pent inntrykk og dekker bysten på en fin måte. God passform, med justerbare skulderstropper som sitter komfortabelt på skulderen.
  • - Av hygienehensyn dekkes ikke dette produktet av vår angrerett etter at du har åpnet forpakningen. Les mer om våre kjøpsvilkår på siden Kundeservice.

Art:  10121667

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Polyamid, elastan

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data