15 resultater

Gode ammeklær – et must for den moderne og aktive mammaen

Å se en ammende mor på en kafe, en buss eller en parkbenk, det er heldigvis ingenting noen hever på øyenbrynene av lenger. Å kunne bevege seg fritt og ta med den lille babyen overalt, det er simpelthen en selvfølge, og i den sammenhengen er det fint å ha et sortiment med gode ammeklær i hjemmet. En komfortabel og praktisk amme-bh, en omslagskjole og gode ammeinnlegg for den del, alt dette kan gjøre hverdagen som babyforelder litt enklere og enda friere! Og hva tilgjengeligheten angår så er jo den nærmest ubegrenset. Det finnes alt man kan tenkes å behøve av mammaklær på nett – det er bare å klikke herligheten hjem med noen tastetrykk!

Mammaklær til både den ammende og den gravide finner du på Jollyroom

Jollyroom er Nordens største online-aktør i barn & baby-bransjen. Her finner man alt man trenger for barn i alderen 0 til 12 år, fra barneseter og barnevogner til klær og sko. Og i dette ekstreme utvalget er selvsagt også mammaen inkludert. I vårt utvalg av mammaklær finner du alt innen både gravidklær og ammeklær, alt sammen levert av stilsikre og praktisk anlagte varemerker som Boob, mama.licious, Milki og mange fler. På Jollyroom får du dessuten prisgaranti, så når du har bestilt et par mammabukser, en gravidkjole eller en omslagskjole her på huset kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven